Bir Yazı adlı üyeden alıntı

Forumda 20 yaşındayım diyen çok -18 gördük... Hayır iste gelişmememizin bir ayağıda sürekli biribirimize laf sokuyoruz hemen konuyu okumadan şikayet etme merakı vsr çığumuzda sende sikayte dşyince sinirlendim doğal olarak oturup yazdığım konu baktalanacaktı eper - bişi yazsaydın


Arkadaşı savunmak değil meselem ama başka şeylere karşı olan siniri forum kullanıcılarından çıkaramazsınız. Bu yazıyı da yazmayayım dedim ama zorunlu hissettim kendimi.

Arkadaş size şikayet v.s belirtmemiş. Sadece sizin "uygun olmayan fiyatta" yazınızı yanlış yazdığınızı düşünerek sizi uyaracağını fakat konuyu okuyunca ayıktığından bahsetmiş fakat siz de bu başka olaylara karşı olan sinirinizi arkadaştan çıkardığınız için tartışma başlamış.

Bu arada siz de söylemişsiniz 1 tanıtım yazısını 900TL'ye satarım diye evet hakkınız var. Ama bu hak sadece siz de değil. "Uygun fiyata Makale,Seo,Alan Adı,Sosyal Medya Çekimleri Yapan" kişinin de hakkı. İstediği gibi kampanyasını da, sloganını da konu başlığına yazar ve satışını yapar.