benim google sevdam deil senin yandex sevdan at gözlükleriyle bakmana sebep olan at gözlüğüyle bakan sensin bi tarafı rusça bi tarafı Türkçe olan bi hizmetten bahsediyorsun googleda seneledir kullandığın hizmetleri bak yandexte bu var deyip link atıyorsun ki şuan android kullanıyosan zaten bunları çok iyi biliyo olman gerek ama beyin işte yoksa öyle boş boş bakarsın fazla bakarsan beyin.dll hatası alırsın aslında hiç söze gerek yok beyni olan için internet sitene şuan en çok googleın hit gönderdiği kesin yandexin arama sonuçlarına bakınca saçma sapan alakasız siteleri görünce kullanmaya devam ediyosan savunmaya devam ediyosan sende zaten bahsettiğin beyin yoktur başka cevap gelmez sana beyin olmadığından anlamıcan nede olsa
"Bilip bilmeden kendi gözlüğünüzden birşeyler paylaşmak istemişsiniz burda sizin yanlışınızı düzeltip insanlara ışık tutmakta bize düşer Yandex ve Google'ın Türkiye'de herhangi bir şirketi veya şubesi yoktur." demissiniz evden çalışıyolarmış hacı ev tutmuşlar videoyu izle
http://tv.webrazzi.com/video/giris/4e77bebed27dc_502a289e3986a
"Bilip bilmeden kendi gözlüğünüzden birşeyler paylaşmak istemişsiniz burda sizin yanlışınızı düzeltip insanlara ışık tutmakta bize düşer Yandex ve Google'ın Türkiye'de herhangi bir şirketi veya şubesi yoktur." demissiniz evden çalışıyolarmış hacı ev tutmuşlar videoyu izle
http://tv.webrazzi.com/video/giris/4e77bebed27dc_502a289e3986a
Benim sözlerimi bana söyleyecek kadar seviyesi düşük bir insansın at gözlüğü konusunda ne kadar haklı olduğumu şimdi daha iyi anladım bu kelimeleri yazarken çokmu düşündün diyecem ama sende düşünecek bir beyin kapasitesi olmadığı için hiç düşünmeden aklına gelenleri yazmışsın akılmı dedim ha pardon o sende yoktu galiba herneyse konuya dönecek olursak bi tarafı rusça bi tarafı türkçe diyorsunda googleda bi tarafı ingilizce bi tarafı türkçedir googleın senelerdir kullandığı hizmetler demişsinde Yandex googledan 2 yıl önce açıldı ve google hizmetleri ondan bakarak yapmış olmasın :) android konusunda ben iphone kullanıyorum eğer beynin basacak olursa iphone de android kullanılmaz.
Beyin boş boş bakarsın derken ben her kelimemi seçerek yazıyor ve okuyorum ancak senin o beyin.dll diye kasteddiğin şey sende biraz hata vermiş galiba bilip bilmeden ötüyorsun.
İnternet sitem konusuna gelince benim sitem bir şirket reklam şirketi bu nedenle arama motorlarıyla herhangi bir işim yok yani şu benim sitemi ne kadar indexlemiş bu ne yapmış açıkcası umrumda bile değil ama genel olarak hitlere bakarsam Yandex daha çok hit gönderiyor.
Yandex'in arama sonuçlarına dönecek olursak yaklaşık 1 yıldır Yandex kullanıyorum ve googleda bulamadığım sorguların yanıtlarını Yandex'te buluyorum senin deyiminle saçma sapan olan bulgular benim işimi görüyor ;)
İnsanların sürekli beynini eleştiriyorsunya hani beyin yok var vs. diye bence sen önce bir kendi beynine bak bende beyin varmı diye sonra gel buraya cevap yaz.
Bilip bilmeden paylaşmışsın demişsinya sen o mesajın devamını okuyamayacak kadar aptal bir mahluksun galiba çünkü o konunun devamında evet şirketleri ve şubeleri yok sadece İstanbul'da ofisleri olduğunu yazdım ama sende gözlüklerini hiç çıkarmıyorsunki bunları okuyacaksın.
Bu arada şunada değinmeden yapamayacam hani senin gibi ergenler sürekli ''hacı'' kelimesi diye insanlara hitap edip kendi çapında dalga geçtiklerini sanıyorlar ya hani işte o hacı kelimesini dinimizde hacı olmayan birisine söylemek günahtır bunuda bilmeni isterim.
Sevgiler efenim Saygılar bizden. :)