easlanhan adlı üyeden alıntı
Sitenizi bilmiyorum da benim sormak istediğim o değildi?
Amaç ne,
siteadresi@yellowreklam demişsiniz!
siteadresi@yellowreklam'ın bir çekiciliği yok yani.
Onun yerine başka bir şey deseymişsiniz bence daha mantıklı olurmuş.
Kaç mb posta alanı veriyorsunuz?
easlanhan bey şimdi sistemimizi incelerseniz biz websiteleri ve bloglar için ücretsiz bir reklam ağıyız insanların internet sitesine tek bir reklam kodu eklemesi karşılığında onlarca yayıncı sitemizde dönüşümlü olarak reklamlarını yayınlıyoruz.
Bu gibi e-posta servisini sunmamızın sebebide bazı blogger gibi ücretsiz sağlayıcıları kullanan üyelerimiz var isimlerini belirtmek istemiyorum ornek.blogspot.com gibi insanların kendi sitelerine ait mailleri yok biz bu insanların mail ihtiyacını karşılamak için yola çıktık zaten bir üstteki mesajımıda okursanız gmail, yandex mail'den farklı özelliklerimizde var.
Örneğin, bazı özelliklerimizden bahsedecek olursak.
Kendi Webmail sunucularımızdan insanlara mail sağlıyoruz bunun avantajları.
Horde ile giriş (√)
Roundcube ile giriş (√)
SquirrelMail ile giriş (√)
Yönlendirme Seçenekleri
Otomatik Cevaplayıcı
Yapılandırma Posta İstemci
E-posta Filtreleme
E-posta İz
Gibi mevcut cPanel Webmail özellikleri sunuyoruz.
Ek Olarak:
JackkerL adlı üyeden alıntı
Çok karlı bir şey,ben @yandex.com veya @gmail.com dururken yellowreklam mail hizmeti sunsada alsam diye bekliyordum.Üstelik ücretsiz!
jackkerl bey bizim mail hizmetimizi zaten sıradan webmasterlar gelip kullanamaz bizimde belli şartlarımız var biz sadece ağımıza kayıtlı olan internet sitelerine böyle bir hizmet sunuyoruz.
Yukarıda bahsettiğiniz mail hizmetlerinden farklı özelliklerimizde var easlanhan beye bunun açıklamasını yaptım yukarıdaki mesajda görebilirsiniz.
Ek Olarak:
Kurşun Kalem adlı üyeden alıntı
Marka değerinizi zedelemek için bundan iyi bir yol olamazdı. Çeşitli webmaster sitelerinde **************lık yapan kişilerin sizin site uzantılı mailinize sahip olduğunu düşünün. Çok yanlış bir politika ve hiç bir çekiciliği de yok zaten.
kurşunkalem bey tabii ki de doğru bir konuya değinmişsinizde biz webmasterlara e-posta hizmeti vermeyeceğiz onların internet sitelerine e-posta hizmeti vereceğiz ve her önüne gelen internet siteside zaten e-posta hesabı açamayacaklar.
Yine yukarıdaki mesajlarımda da belirttiğim gibi biz sadece ağımıza kayıtlı olan internet sitelerine e-posta hizmeti sunuyoruz.
Ek Olarak:
ahmet güler bey görüşünü değerlendireceğimizden emin olabilirsin görüş ve önerilerin için teşekkürler.