lostyazilim
tr.link

Ücretsiz siteadresi@yellowreklam.com uzantılı mailler.

20 Mesajlar 2.799 Okunma
acebozum
tr.link

JeCrains JeCrains Chin Choppa Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 33 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
neden herkes eleştiriyor ki bence arkadaş güzel bir şey yapmış kullanılabilir bir sistem teşekkürler.

wmaraci
reklam

skytr skytr ??? Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ...
  • Konum ABD
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 207
  • Beğeniler 92 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
sadece reklam yayıncıları için olması ayrılacak aslında
güzelde olmuş başarılar

easlanhan easlanhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)

JeCrains adlı üyeden alıntı

neden herkes eleştiriyor ki bence arkadaş güzel bir şey yapmış kullanılabilir bir sistem teşekkürler.

eleştiri kötü bir şey mi?

Yazilimarsiv Yazilimarsiv WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Pusat Bilişim Kurucu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 8 / 36
  • Ticaret 16, (%100)
Bence blogla falan uğraşın gerçekten :)

wmaraci
wmaraci

Murat Can Murat Can Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Patron
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 22 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

easlanhan adlı üyeden alıntı

Sitenizi bilmiyorum da benim sormak istediğim o değildi?
Amaç ne, siteadresi@yellowreklam demişsiniz!
siteadresi@yellowreklam'ın bir çekiciliği yok yani.
Onun yerine başka bir şey deseymişsiniz bence daha mantıklı olurmuş.
Kaç mb posta alanı veriyorsunuz?

easlanhan bey şimdi sistemimizi incelerseniz biz websiteleri ve bloglar için ücretsiz bir reklam ağıyız insanların internet sitesine tek bir reklam kodu eklemesi karşılığında onlarca yayıncı sitemizde dönüşümlü olarak reklamlarını yayınlıyoruz.

Bu gibi e-posta servisini sunmamızın sebebide bazı blogger gibi ücretsiz sağlayıcıları kullanan üyelerimiz var isimlerini belirtmek istemiyorum ornek.blogspot.com gibi insanların kendi sitelerine ait mailleri yok biz bu insanların mail ihtiyacını karşılamak için yola çıktık zaten bir üstteki mesajımıda okursanız gmail, yandex mail'den farklı özelliklerimizde var.

Örneğin, bazı özelliklerimizden bahsedecek olursak.

Kendi Webmail sunucularımızdan insanlara mail sağlıyoruz bunun avantajları.

Horde ile giriş (√)
Roundcube ile giriş (√)
SquirrelMail ile giriş (√)

Yönlendirme Seçenekleri
Otomatik Cevaplayıcı
Yapılandırma Posta İstemci
E-posta Filtreleme
E-posta İz

Gibi mevcut cPanel Webmail özellikleri sunuyoruz.

Ek Olarak:

JackkerL adlı üyeden alıntı

Çok karlı bir şey,ben @yandex.com veya @gmail.com dururken yellowreklam mail hizmeti sunsada alsam diye bekliyordum.Üstelik ücretsiz!

jackkerl bey bizim mail hizmetimizi zaten sıradan webmasterlar gelip kullanamaz bizimde belli şartlarımız var biz sadece ağımıza kayıtlı olan internet sitelerine böyle bir hizmet sunuyoruz.

Yukarıda bahsettiğiniz mail hizmetlerinden farklı özelliklerimizde var easlanhan beye bunun açıklamasını yaptım yukarıdaki mesajda görebilirsiniz.

Ek Olarak:

Kurşun Kalem adlı üyeden alıntı

Marka değerinizi zedelemek için bundan iyi bir yol olamazdı. Çeşitli webmaster sitelerinde **************lık yapan kişilerin sizin site uzantılı mailinize sahip olduğunu düşünün. Çok yanlış bir politika ve hiç bir çekiciliği de yok zaten.

kurşunkalem bey tabii ki de doğru bir konuya değinmişsinizde biz webmasterlara e-posta hizmeti vermeyeceğiz onların internet sitelerine e-posta hizmeti vereceğiz ve her önüne gelen internet siteside zaten e-posta hesabı açamayacaklar.

Yine yukarıdaki mesajlarımda da belirttiğim gibi biz sadece ağımıza kayıtlı olan internet sitelerine e-posta hizmeti sunuyoruz.

Ek Olarak:

Ahmet Güler adlı üyeden alıntı

Sitenize analiz araçları eklerseniz daha iyi olabilir çünkü webmasterlar arasında elbet ün salar =)

ahmet güler bey görüşünü değerlendireceğimizden emin olabilirsin görüş ve önerilerin için teşekkürler.
JeCrains

kişi bu mesajı beğendi.

kubilayinfo kubilayinfo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ------
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 0 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Yanlış bir politika bencede.

• Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Patron
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 22 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

JeCrains adlı üyeden alıntı

jecrains bey güzel yorumunuz için teşekkürler.

Ek Olarak:

Yazilimarsiv adlı üyeden alıntı

Bence blogla falan uğraşın gerçekten :)

yazilimarsiv bey reklam ağından kastınız nedir ki ?

Ek Olarak:

kubilayinfo adlı üyeden alıntı

Yanlış bir politika bencede.

kubilayinfo bey yukarıda yazdığım cevapları okursanız sevinirim.

• Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)

Murat Can adlı üyeden alıntı

easlanhan bey şimdi sistemimizi incelerseniz biz websiteleri ve bloglar için ücretsiz bir reklam ağıyız insanların internet sitesine tek bir reklam kodu eklemesi karşılığında onlarca yayıncı sitemizde dönüşümlü olarak reklamlarını yayınlıyoruz.

Bu gibi e-posta servisini sunmamızın sebebide bazı blogger gibi ücretsiz sağlayıcıları kullanan üyelerimiz var isimlerini belirtmek istemiyorum ornek.blogspot.com gibi insanların kendi sitelerine ait mailleri yok biz bu insanların mail ihtiyacını karşılamak için yola çıktık zaten bir üstteki mesajımıda okursanız gmail, yandex mail'den farklı özelliklerimizde var.

Örneğin, bazı özelliklerimizden bahsedecek olursak.

Kendi Webmail sunucularımızdan insanlara mail sağlıyoruz bunun avantajları.

Horde ile giriş (√)
Roundcube ile giriş (√)
SquirrelMail ile giriş (√)

Yönlendirme Seçenekleri
Otomatik Cevaplayıcı
Yapılandırma Posta İstemci
E-posta Filtreleme
E-posta İz

Gibi mevcut cPanel Webmail özellikleri sunuyoruz.

Beni anlamadınız. Yararlı veya değil bu beni ilgilendirmiyor zaten. Benim bahsettiğim nokta, siteadresi@yellowreklam... Neden siteadresi?
Site adresi olduğunda örneğin, yellowreklam.com@yellowreklam.com olmuyor mu? :D o mantıksız geldi bana. Eğer öyle bir şey alacak olsa insanlar gmailden yandexten alırlar. Daha cezbedici bir şey olması gerekiyor. Bahsettiğiniz özelliklerle gmail ve yandexi karşılaştırırsak zaten o destekleri bütün cpaneller veriyor. Örneğin Horde ile giriş demişsiniz bu bir temadır. gmailin kendine özgü bir teması var zaten. Diğer verdiğiniz özelliklerin daha gelişmişlerini kullanıyorlar üstelik onlar. Yani bunları düşünürsek bir seviye üstte olması gerekiyor sizin desteğinizin. Onlardan daha fazla alan vererek olabilir.

• Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Patron
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 22 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

easlanhan adlı üyeden alıntı

Beni anlamadınız. Yararlı veya değil bu beni ilgilendirmiyor zaten. Benim bahsettiğim nokta, siteadresi@yellowreklam... Neden siteadresi?
Site adresi olduğunda örneğin, yellowreklam.com@yellowreklam.com olmuyor mu? :D o mantıksız geldi bana. Eğer öyle bir şey alacak olsa insanlar gmailden yandexten alırlar. Daha cezbedici bir şey olması gerekiyor. Bahsettiğiniz özelliklerle gmail ve yandexi karşılaştırırsak zaten o destekleri bütün cpaneller veriyor. Örneğin Horde ile giriş demişsiniz bu bir temadır. gmailin kendine özgü bir teması var zaten. Diğer verdiğiniz özelliklerin daha gelişmişlerini kullanıyorlar üstelik onlar. Yani bunları düşünürsek bir seviye üstte olması gerekiyor sizin desteğinizin. Onlardan daha fazla alan vererek olabilir.

easlanhan bey neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz

''Bu gibi e-posta servisini sunmamızın sebebide bazı blogger gibi ücretsiz sağlayıcıları kullanan üyelerimiz var isimlerini belirtmek istemiyorum ornek.blogspot.com gibi insanların kendi sitelerine ait mailleri yok biz bu insanların mail ihtiyacını karşılamak için yola çıktık zaten bir üstteki mesajımıda okursanız gmail, yandex mail'den farklı özelliklerimizde var''

ayrıca site adresinden kastımız ornek.com@yellowreklam.com değildir ornek@yellowreklam.com'dur internet sitemize girmeyip sayfaları incelemediğiniz çok belli zaten biz bu servisleri tüm internet kullanıcılarına sunmuyoruz bahsettiğiniz gmail, yandex mail onlar tüm internet kullanıcıları için biz sadece üyelerimizinde kendine ait webmailleri olsun ücretsiz üyelerimizin kendi e-posta hesapları olsun istedik umarım bu mesajdaki her kelimeyi tek tek okursunuz.

çünkü bu mesajdan sonra sizden artık daha olumlu cevaplar bekliyorum. :)
ugurx

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Private Sector
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 819
  • Beğeniler 1 / 211
  • Ticaret 0, (%0)

easlanhan bey neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz

ayrıca site adresinden kastımız ornek.com@yellowreklam.com değildir ornek@yellowreklam.com'dur internet sitemize girmeyip sayfaları incelemediğiniz çok belli zaten biz bu servisleri tüm internet kullanıcılarına sunmuyoruz bahsettiğiniz gmail, yandex mail onlar tüm internet kullanıcıları için biz sadece üyelerimizinde kendine ait webmailleri olsun ücretsiz üyelerimizin kendi e-posta hesapları olsun istedik umarım bu mesajdaki her kelimeyi tek tek okursunuz.

çünkü bu mesajdan sonra sizden artık daha olumlu cevaplar bekliyorum. :)

He tamam sensin.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al