yms adlı üyeden alıntı

Bir yanım "yaşı küçük, hızlı ergendir, yazıktır, boş ver, uğraşma" diyor, diğer yanım da "sustukça azar, birisi dur demeli, bu sen ol" diyor.

Vicdâni bir mesele bu.

Çok doğru söylediniz hocam, bende sizin gibi düşündüğüm için 1-2 günden beri ne yapsam diye durmadan kendimi paralıyorum.

Roycolt adlı üyeden alıntı

Çocukluğuna verin derim hocam. Uğraşmaya bile değmez.

Hocam ben bunu yapmasam bile bir başkası acaba müsamma gösterecek mi ki ? Ayrıca şöylede bir durum var Final haftası çok kötü geçti onun siniri ve stresi var üzerimde üstüne üstlük daha 16 yaşında bir çocuk gelip bana küfür edince iyice sinirlendim.

Being adlı üyeden alıntı

Şahsi fikrimi söylemem gerekirse, eğer dava etmeyi düşündüğünüz şahıs 18 yaşından küçükse hiç uğraşmayın. Çünkü böyle bir durumda mahkeme salonlarında o çocuktan daha çok onun velisi konumuna düşen insanlar koşturmak zorunda kalıyorlar. İşlerini güçlerini bırakmak zorunda kalıyorlar yazık vesselam. 18 Yaşından büyükse ve bu kafa ile hala hareket ediyorsa bence onu da kendi haline bırakın. Aptallar hakaret ederek kendilerini yüceltip karşısındakilerini gücendirdiklerini sananlardır.

Çocuk 16 yaşında daha...O konu aklımdan çıkmıştı reşit olmayınca dava direk velilerine geçiyor değil mi ?
Bu aslında tartışılacak bir konu değil ancak kim ne derse desin ailenin verdiği terbiye ve çocuğun takıldığı ortam pek iyi değil sanırım.Bende lise öğrencisi oldum küfür ediyordum ama hiçbir zaman kendimden büyük insanlara küfür etme cürretinde bulunmadım bile.Zaten şimdiki nesli görünce yemin ederim kendimi paralıyorum, 13-14 yaşındaki her çocuğun elinde sigara var birşey yaptıklarını sanıyorlar.Kızlar desen yorum bile yapmak istemiyorum.