Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Yanılıyorsam düzeltin fakat wmraci platformu üzerinden en çok satış yapmış olan metin yazarı sanıyorum ki benimdir. Buradan çok fazla iş almıyorum zaten düzenli müşterilerim artık öyle böyle derken oluştu. Fakat bir taban fiyat sınırlamasına da şahsen ihtiyaç görmüyorum. Çünkü yönetimin bu konuya müdahale edeceğini sanmıyorum. Bunca zaman boyunca bu adamları görmedi mi yönetim? Elbette gördü fakat birşey yapmadı muhtemelen yine de birşey yapmayacaklardır neticede serbest piyasa. Lakin birilerinin 50 kuruş ile makale almaları benim hoşuma gidiyor. Onlarca arkadaş geldi 50 kuruştan satış yapan fakat bugün bu arkadaşlar neredeler? Cevap yok. Bu arkadaşlardan birşeyler satın alanların çoğu da sonradan gelip benimle çalıştılar. Sonuç olarak görüldü ki bu adam bu fiyattan satıyormuş ama hikmeti buymuş oldu. Velasılkelam bu durumun önüne wmraci yönetimi el atmadığı sürece (bu platform için) geçiremez. Bu platform üzerinden içerik ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler öyle ya da böyle mağdur duruma düşeceklerdir. Mağdur duruma düşmemek isteyenlerde benim gibi işinin hakkını verenlere işi verecektir. Şahsen bende Pazartesi günü fiyatlarım ile oynama yapacağım çünkü 100 kelimelik bir yazının minimum değeri 1,5 TL olmalıdır. Bundan aşağısında yazılan her yazı bence özen gösterilerek yazılmamış olan yazıldır.