bunu söylüyorsan yazım yanlışı yaptım "ara vermememiz" olacak yani bence devam edilmeli,sonuçta sadece yorum için değil kendi sitelerimiz için güncelleme yapmalıyız,ben inanılmaz bir yoğun tempoda çalışıyorum ( mutlaka aranızda vardır benim gibi çalışan) ama 1 tane de olsa konu girip hem google için hem yorumlar için hem de sitem için güncel tutmaya çalışıyorum.Belki farkındasınızdır yoğunluktan yorumlarımı işe gitmeden 7 gibi atıyorum.Eğer sitelerimiz için bir gelecek düşünüyorsak zaten hergün birşeyler yapmalıyız,sadece burda yorum yapılacak diye konu güncellemek zaten saçma. Ama eğer ki sadece hobi olsun nasıl olsa 1 yıl dayanmaz kapatırım bloğumu/sitemi diyorsanız buna hiç bulaşmayın bence,bizim de zamanımızı almayın hiç olmazsa.Ben seneler için planlarımı şimdiden hazırlıyorum,sadece wordpress adına değil,birçok eklenti üzerine çalışma yapıyorum ve düşüncem olursa Türkiye'nin en geniş arşivli eklenti sitesi olmak,bunun için uzun vadeli planlar tasarlıyorum. O yüzden bu yorum muhabbeti benim için sadece başlangıç,ısınma dönemi,sitemin google a bir nevi tanıtımı.Ayrıca illa heryeni atılan konuya da yorum girmek şart değil,ben illa kurcalıyorum nerde eski konu varsa daha çok onlara bakmaya çalışıyorum ki onlar da değer kazansın birşekilde. Umarım anlatabilmişimdir düşüncelerimi. Saygılar herkese.
Evet onu söylüyordum bir hata olabileceği ile alakalı. Tamam o zaman diğer kişilerden de düşüncelerini almaya devam ediyorum. Yorumların devam ettiği gibi :)