mtnm
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
arkadaşlar normal bir blog nasıl premuım olabılır allah aşkına onlar bızden daha cok ıncelenıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel İletişim Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
halen mantıklı bir cevap verebilen yok ben de merak ettim şimdi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Haber Editörü
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Şu adense bi beni kabul etmedi zaten :)
http://www.alokorkuevi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tatmin edici bir cevap gelebilmiş değil.
Ayrıca sitedeki seo yapısını da çözebilen arkadaş varsa lütfen bizi bilgilendirsin. :)
Alexa sıralaması 2,626.
Bence bu site her yerden torpilli.
digibakers.com - the power of thinking small...
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir çok yayıncı daha fazla adsense reklam alanı kullanmak için kişisel adsense hesaplarında ki kodlar yerine doubleclik ad exchange yayıncılarının kodlarını kullanır...
Normal yayıncı legal olarak 3 den fazla reklam ya da baglantı kullanamazken doubleclick yayıncı çok daha fazlasını kullanır...
Esasında bu yayıncılar vip vb değildirler, bunlar bir nevi çözüm ortagıdırlar...
Bu tarz hizmet veren fatura kesen, şirket olan Türkiye'de de firmalar vardır, bende bunlardan birisini kullanmaktayım...
bir sayfa da 7-8 reklam olduğu dahi oluyor... Özellikle video ve foto sayfalarında kenarlar aralar üstler reklam kullanırız.
bu mesajı yazarken kendi galeri sayfama baktım 6 reklam var... (Yerleşimleri ben yapmadım firma yaptı)
Ne bileyim yazı içinde yazı sag ( sidebar değil) resim altı yazı üstü ve yazı altı iyi tık alan yerlerdir 4 reklam birimi kullanmak gerekir
iyi hiti olan siteleri bulurlar normal adsense kodları yerine kendi adsense kodlarını teklif ederler.. genelde yuzde 75-25 , 70-30- 60-40 gibi gelir paylaşımı olur...
Ayrıca: legal olmayacak şekilde aynı sayfada 3 den fazla reklam çıkarmanın yolu da var, kodlarına doubleclik ad exchange için kullanılan 1 satırı eklersen 5 reklam da çıkar 10 reklam da...
Unutmadan ekleyeyim, genel de bu durum gözde kaçar;
bir sayfa da 5-10 reklam birimi yayınlamak ile iyi gelir olacagını zanneden arkadaşlar var;
Onlara ilk olarak şunu söyleyeyim iyi gelir elde etmek reklam sayısını azlıgı ya da çoklugu ile alakalı değildir....
Örnegin siz 3 reklam da ekleseniz 5 reklam da ekleseniz siteniz içerik bakımından zengin değilse, ziyaretçi bir arama sonucundan gelmiyorsa adsense alakalı reklam gösteremedi mi çogunlukla o reklamların örnegin 5 taneden 3 tanesi boş olacaktır...
İyi gelir için bir öneri; En güzeli o sitede 5 bu sitede 8 var düşünmek yerine siteniz de özellikle aranmadan çok ziyaretçi geliyorsa yazı içlerinde uygun şekilde 2 büyük reklam birimi (160-600- 336-280 metin resim etkin hatta siteniz uygunsa esnek olanı kullanın ) kullanın... farkı hissedeceksiniz...
ve kenar reklamlar iyi gelir demektir - aman reklamları site ile birlikte kaydırmayın, sabit kalsınlar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Adsense premium üyelik var sanırım, böyle birşey mevcut galiba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense premium üyelik alabilecek kriterleri taşımıyor.
Google bazen bu kriterlerin dışına çıkıyor olabilir mi?
Aslında durum sandığımızdan da vahim.
Ben bu google'ın da adsense'nin de yaptığı işe akıl sır erdiremedim.
digibakers.com - the power of thinking small...