lostyazilim
tr.link

Güzel Hosting Nasıl?

52 Mesajlar 16.130 Okunma
lstbozum
tr.link

AaRAdyOcU AaRAdyOcU WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek İnşaat Teknisyeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad L** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 337 / 110
  • Ticaret 24, (%100)
Ben güzel net için kötü yorum yazmadım.

Sadece bireysel olarak bu web sitesi işlerle ugrasiyorsa bir kisi sonunu da düşünmeli mantığını kullanıyorum.

Senelerdir bir sürü hosting firmasıyla calıştım.Mysql şişer sunucuları kapanır,yada trafik yogun olur suspend yediğim günler oldu.

Kendi adıma bu hataları yaşamamak için kendi sunucu alıp istediğimi yapabiliyorum.

Guzel net hosting te olduğu gibi her host firmasında bu tip kesintilerin olması da normaldir..

Kızmak söylemek firma karalama yerine daha olumlu projelere adım atmak gerek.

wmaraci
reklam

AldenMaster AldenMaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** D**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 2, (%100)
ben uzun süredir kurumsal sitemi barındırıyorum hiç sorun yaşamadım gayet memnunum

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)
2010 yılından beri Netinternet'i kullanıyorum. Bugüne kadar böyle bir kesinti hiç yaşamadım 6 ay önceydi sanırım 2 saatlik bir kesinti oldu, oda planlıydı bakım öncesi mail ile bilgilendirme yapıldı ve bakım gece saatlerinde yapılmıştı. Çalıştığınız hosting firmasının kurumsallığı bence çok önemli diğer türlü bu şekilde problem yaşamanız kaçınılmaz.

Sskgunlugu Sskgunlugu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

AaRAdyOcU adlı üyeden alıntı

Ben güzel net için kötü yorum yazmadım.

Sadece bireysel olarak bu web sitesi işlerle ugrasiyorsa bir kisi sonunu da düşünmeli mantığını kullanıyorum.

Senelerdir bir sürü hosting firmasıyla calıştım.Mysql şişer sunucuları kapanır,yada trafik yogun olur suspend yediğim günler oldu.

Kendi adıma bu hataları yaşamamak için kendi sunucu alıp istediğimi yapabiliyorum.

Guzel net hosting te olduğu gibi her host firmasında bu tip kesintilerin olması da normaldir..

Kızmak söylemek firma karalama yerine daha olumlu projelere adım atmak gerek.

Hocam kimsenin firma karalama gibi bir amacı yok. Eğer öyle algılıyorsan senin bileceğin iş. Başlıktada yazdığı gibi "güzel hosting nasıl?" diye sorulmuş. Ben mennun değilim ve benim yaşadığım sıkıntıları herkes yaşıyor mu, ona itafen bir konu. Bende herkes gibi müşteriyim ve aldığım hizmeti eleştirmeye hakkım vardır. Satıcı sadece satmakla değil satış sonrası hizmet vermeklede mükelleftir. Eleştiriyide karalama görmek yerine tatmin edilemeyen mennuniyetsizlik ve düzeltilmesi gereken eksi olarak gördüğün zaman, marka artıya geçer. Buda müşteri kriz yönetiminin temelini oluşturur.

wmaraci
wmaraci

AaRAdyOcU AaRAdyOcU WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek İnşaat Teknisyeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad L** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 337 / 110
  • Ticaret 24, (%100)
Cümlelerimi tane tane okursanız ne demek istediğimi anlayacaksiniz.

• Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)
Ben sizi anladım, umarım sizde beni anlamışsınızdır.
AaRAdyOcU

kişi bu mesajı beğendi.

yasinolmez yasinolmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel İletişim Tasarımcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 55 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
güzel hosttan ben de memnunum gayet iyi bence. ayrıca yılbaşı gecesi attığım ticket'a 2dk sonra cevap yazarak beni şaşırtmışlardır. zira natro normal gecelerde bile bazen 6 saatte falan cevaplıyor

Emre19 Emre19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 933
  • Beğeniler 16 / 125
  • Ticaret 2, (%100)
Ben Şu Andda kayweb kullanıyorum çok kaliteli ve hızı çok yüksek tavsiye ederim destek için şunu söyleyebilirim sahibi bu forumda kayıtlı ve online süresi yüksek herzaman destek veriyor

GuzelNetTr GuzelNetTr Web Hosting Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Hosting
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 24 / 94
  • Ticaret 7, (%100)
@Ssk Günlüğü,

İmzanızdaki siteden bilgilerinize ulaştığımda ve incelediğimde gerekli bilgilerin tarafınıza sağlanmış olduğunu görmekteyim, sanıyorum sorununuz çözülmüş. Bahsettiğiniz 3 saatlik kesinti, anakart arızası sebebiyle yaşanmıştır. Yani sitenizin bulunduğu sunucunun anakartı bozuldu. Elimizde de yedeklerimiz olduğundan 3 saat gibi kısa bir sürede sorun çözüldü. Benzer durumlarda günleri bulan gecikmeler yaşanması mümkün başka şirketlerde, çünkü disk vs.. yedekleri tamam ama anakart yedeği bile tutan çok firma bulamazsınız. Sanal verimerkezi olarak hizmet verdiğimiz için ve sadece kendi sunucularımız değil, co-location hizmetleri de sağladığımız için, özellikle bu tip konularda fazlasıyla dikkatli davranmaktayız.

Bir anakartın bozulması durumunda neler yapılır?
1. Arıza tespit edilir. Anakartın arızalı olduğu tespiti(sunucunun teknik servis masasında analizi - yarım saat)
2. Yeni anakart takılır, işlemci vs.. diğer donanımlar yeni anakarta geçirilir.(15-20 dk).
3. Bios ayarları eskisindeki gibi yapılandırılır, bu ancak deneme yanılma ile yapılabilir(sata konfigürasyonu vb.. - 15dk)
4. Sistem açılır, yeni driverlar kurulur (1 saat)
5. Plesk yapılandırması vb.. kontrol edilir ve bozulmalar düzeltilir(yarım saat)

Dolayısıyla oluşan arıza sonucunda yaşanan kesinti süresi oldukça kısadır.

• Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)
@Güzelnettr ,
Son zamanlarda yapılan olumlu iyileştirmelerden dolayı Güzel hostingle devam ediyoruz. Teşekkürler
GuzelNetTr

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al