-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İnşaat Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Ben güzel net için kötü yorum yazmadım.
Sadece bireysel olarak bu web sitesi işlerle ugrasiyorsa bir kisi sonunu da düşünmeli mantığını kullanıyorum.
Senelerdir bir sürü hosting firmasıyla calıştım.Mysql şişer sunucuları kapanır,yada trafik yogun olur suspend yediğim günler oldu.
Kendi adıma bu hataları yaşamamak için kendi sunucu alıp istediğimi yapabiliyorum.
Guzel net hosting te olduğu gibi her host firmasında bu tip kesintilerin olması da normaldir..
Kızmak söylemek firma karalama yerine daha olumlu projelere adım atmak gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben uzun süredir kurumsal sitemi barındırıyorum hiç sorun yaşamadım gayet memnunum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
2010 yılından beri Netinternet'i kullanıyorum. Bugüne kadar böyle bir kesinti hiç yaşamadım 6 ay önceydi sanırım 2 saatlik bir kesinti oldu, oda planlıydı bakım öncesi mail ile bilgilendirme yapıldı ve bakım gece saatlerinde yapılmıştı. Çalıştığınız hosting firmasının kurumsallığı bence çok önemli diğer türlü bu şekilde problem yaşamanız kaçınılmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İnşaat Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Cümlelerimi tane tane okursanız ne demek istediğimi anlayacaksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
......
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Ben sizi anladım, umarım sizde beni anlamışsınızdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel İletişim Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güzel hosttan ben de memnunum gayet iyi bence. ayrıca yılbaşı gecesi attığım ticket'a 2dk sonra cevap yazarak beni şaşırtmışlardır. zira natro normal gecelerde bile bazen 6 saatte falan cevaplıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Hosting
-
Ad Soyad
C** N**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
@Ssk Günlüğü,
İmzanızdaki siteden bilgilerinize ulaştığımda ve incelediğimde gerekli bilgilerin tarafınıza sağlanmış olduğunu görmekteyim, sanıyorum sorununuz çözülmüş. Bahsettiğiniz 3 saatlik kesinti, anakart arızası sebebiyle yaşanmıştır. Yani sitenizin bulunduğu sunucunun anakartı bozuldu. Elimizde de yedeklerimiz olduğundan 3 saat gibi kısa bir sürede sorun çözüldü. Benzer durumlarda günleri bulan gecikmeler yaşanması mümkün başka şirketlerde, çünkü disk vs.. yedekleri tamam ama anakart yedeği bile tutan çok firma bulamazsınız. Sanal verimerkezi olarak hizmet verdiğimiz için ve sadece kendi sunucularımız değil, co-location hizmetleri de sağladığımız için, özellikle bu tip konularda fazlasıyla dikkatli davranmaktayız.
Bir anakartın bozulması durumunda neler yapılır?
1. Arıza tespit edilir. Anakartın arızalı olduğu tespiti(sunucunun teknik servis masasında analizi - yarım saat)
2. Yeni anakart takılır, işlemci vs.. diğer donanımlar yeni anakarta geçirilir.(15-20 dk).
3. Bios ayarları eskisindeki gibi yapılandırılır, bu ancak deneme yanılma ile yapılabilir(sata konfigürasyonu vb.. - 15dk)
4. Sistem açılır, yeni driverlar kurulur (1 saat)
5. Plesk yapılandırması vb.. kontrol edilir ve bozulmalar düzeltilir(yarım saat)
Dolayısıyla oluşan arıza sonucunda yaşanan kesinti süresi oldukça kısadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
......
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
@Güzelnettr ,
Son zamanlarda yapılan olumlu iyileştirmelerden dolayı Güzel hostingle devam ediyoruz. Teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.