-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam pc teknik servis ve ps cafe işine yüklenin. İnternet cafeler eskisi kadar popüler değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Her şeyin başı sağlık. İnternet kafe sahipleri falan sürekli oradalar ve mesai çok uzun olur. Önce internet kafe sahipleri ile görüşüp nasıl memnunlar mı bir sorun sonra tutar elbette. Okula falan da yakın bir yer olursa çok mükemmel olur. He fazla yakın olmasın belki yasa falan çıkar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım, UI
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam ne yapacağını söyleyemem ama bence kesin Kumluca'dasın :) :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence internet cafe işine girme derim ileride yok olacaktır kesinlikle normal çay,kahve tarzı cafe açsan daha iyi olur ama internet işine girme bir zaman trend olur ama ölecek ve ölüyor.Kazanırsın belki sana iyide gelir ama atıyorum 5 yıl sürmez en iyisi başka şeye harca derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yalnız fkir güzel ama bunu bizde düşünmüştük internet cafe + ps cafe aynı mekanda izin verilmiyor diye biliyorum ben çünki biz izin alamamıştık yasakmış ikisinin aynı mekanda işletilmesi yinede bi araştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şöyle düşün (yanlış anlama) ben senin internet kafene neden geleyim ? ilk olarak bu soruyu cevaplamasın ki bu sorunun cevabı açıklamanda mevcut dediğin gibi az makine ile çok kalite yapabilirsin ancak bir ekip gerekli masa başında çalışacak, garson, tost yapak ahçı gibi bunları güzel ve kaliteli açarsan birde reklam yaparsın ilk aylarda bence tutabilirsin 30 bin nüfus demişsin zaten kaliteden ödün vermessen neden olmasın
Şimdiden başarılar ve bol kazançlar dilerim eğer açarsan fotoğraf yollarsın :D