hocam öncelikle blu ve gionee sadece donanım olarak benzer bir telefon. ilk discovery öyle çıktı diye herkez o şekilde gidecek sanıyor. Bakın general mobile xxx telefonu masaya alıp bunun aynısını alıp general mobile yazıp satalım kafasında değiller.
Bunun üzerinde bir yazılım çalışması olsun optimizasyonlar modül seçimleri kompanent seçimleri olarak hepsini general mobile yapıyor. Discovery 2'de 1 gb ram vardı sonra herkez isyan etti ve bu cihazı 2 gb ram ile piyasaya sürücekler. sizce kopya cihaz olsa bu olabilir mi ? olamaz.
Bunun üzerinde bir yazılım çalışması olsun optimizasyonlar modül seçimleri kompanent seçimleri olarak hepsini general mobile yapıyor. Discovery 2'de 1 gb ram vardı sonra herkez isyan etti ve bu cihazı 2 gb ram ile piyasaya sürücekler. sizce kopya cihaz olsa bu olabilir mi ? olamaz.
hocam bende sizin gibi dusunuyorum işte o kadar çok kisi başka cihazları he general mobile kopyacı bunuda getirir diye onumuze koyduki artık boyle haberlerin altını arar oldum ben discovery kullanıcısıyım yaza doğru discovery 2 ye geçerim diyodum ama elite modeli çok daha mantıklı ona geçerim artık :D