-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beyler mega holdings titan saadet zinciri değildir, milletin emeğiyle ekmeğiyle bililp bilmeden boş konuşup oynamayın. Bana uygun gelmedi orda çalışmıyorum ayrı mesele ama iftira atmanıza sebep olacak hiç bir durum yok ortada. O verdiğiniz para zaten sisteme dahil olmak için yoksa sınırsız hosting satıyoruz o yüzden pahalı ayaklarına kimse yatmıyo.
www.puanza.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben de ondan bahsediyorum hakaret etmiyorum algılarınızı kapamayın lütfen ,network marketing bir pazarlama türüdür . Ortada bir ürün yoksa veya olan ürün sadece göstermelik bir ürünse bu tür pazarlama yasal değildir .Yasal Network marketing sistemlerinde üyelik zaten ücretsizdir. Mega Holdings sistemide bu şekilde kılıfı website/hosting olan bir yapı ile ilerliyor 750$+Kdv+bilmemne parası toplam 950$ lık bir ürünü (yıllık yaklaşık 320$ = 720 TL) kılıf olarak kullanıyorlar , siz hiç sınırsız bir hosting (onların sattığı sınırsız hostta değildir ayrıca ) için bu kadar ücret ödediniz mi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Beyler bu oluşum içinde bulunup sistemi savununları münasip yerlerinizle def edin bence. Şayet ''ORTALIKTA YOLUNACAK KAZ OLDUĞU MÜDDETÇE YOLACAK BİRİLERİ HER ZAMAN VARDIR VE HEP VAR OLACAKTIR''. Para benim sazanlık benim diyerek yoluna devam eden arkadaşlara başarılar dilerim.
Not: Azıcık daha ıkının BMW çıktı çıkacak ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
seydi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad