Benimki sadece bir öneriydi , artık sizin hangisi kolayınıza gelir orasını bilemem ama bu tür faaliyetler ile kısa zamanda yüksek hit alabilirsiniz :)
Önerinizi değerlendireceğim. Teşekkür ederim tekrar ...
İyi çalışmalar ...
Ek Olarak:
Bence tema olmamış diğerleri pek önemli değil adsense yoksa git cpmfun,adcash,adhood,reklamağacı,yllix felan kullan yani :)
bu arada haber temanız ücretli mi ücretsiz mi ücretsizse indirme linkini atar mısınız :)
bu arada haber temanız ücretli mi ücretsiz mi ücretsizse indirme linkini atar mısınız :)
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Temam da ücretli kardeşim. Wpmedya'dan satın almıştım ...
Ek Olarak:
Ziyaretçi hususunda sadece şunu söyleyebilirim , özellikle bu tür eğitim sitelerinin genelinin sorunu ziyaretçidir. Çünkü spesifik bir alanda eğitim var ve insanlar sadece ihtiyaç halinde kapıya dayanıyorlar . Bu yüzden eğer imkanınız varsa "ücretsiz danışmanlık" tarzı kampanya yapıp bunu websitenizin görünür yer/yerlerine koyun gerilla tarzı olarak bir kaç forum sitesinin alakadar kısımlarına veya tamamen alakadar forum sitelerine veya bayanların ilgi duyduğu forum sitelerine "aa ücretsiz danışmanlık hizmeti " veriliyormuş diye yazın hitiniz artar.
Önerinizi değerlendirerek uygulamaya koydum. Umarım faydası olur ziyaretçilerimiz için. Tabi aynı zamanda siteme hit olarak geri döner bu uygulama inşaallah.
Fırsat bulduğunuzda inceleyip fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Sayfa: http://egitimkusagi.com/ucretsiz-danismanlik-hizmeti
Teşekkürler. İyi Çalışmalar Dilerim ...