Merhaba arkadaşlar. Bir kaç sorum olacak size?
Şimdi Youtube ana kanalım para kazanmaya kapatıldı. Alt kanallarımdan 2'si de kapatıldı. Fakat bir kanalım hala aktif olarak para kazanmaya açık. Adsenseden bu kanalım ile kazandığım parayı alabilir miyim? (Adsense hesabım aktif ve ihlal yok.)
Bir başka sorum da şu ki;
Youtubede bir başka hesabımda Ana kanalımın para kazanmasını aktifleştirmemiştim. Alt kanallar açtım ve onlardan yaklaşık 600 TL para kazandım 3 ay önce. Bu kanallarımın hepsi kapandı sırayla ve adsense ödememi yapmadı. Hala adsense hesabımda 602,75 TL kesinleşmemiş kazancım var.
Şimdi ben bu parayı nasıl alabilirim ? Mail yazdım, supporttan yazdım sonuç alamadım. Adsense hesabım hala aktif fakat alt kanallarımın para kazanma özelliği iptal edildi.
Şimdi ana kanalımdan aktif etsem para kazanmayı ve 3-5 video atsam. Bu ay 1-2 dolar gelse eski kesinleşmemiş kazancımla beraber alabilir miyim?
Ya ne güzel pin filan geldi, deneme ödemesini aldım herşey tamamdı. Sonra 3 ay önce kanallarım kapatıldı para kazanmaya. Yani o biriken paramı (kesinleşmeyen) almamın yolu var mı ?
Teşekkürler ...