teymir adlı üyeden alıntı

Para kazanmaya kapatılan Youtube kanalına bağlı Adsense hesabı ile ilişkili diğer tüm Youtube kanallarında da aynı yasak devam eder, bir kanalın bile banlanmışsa o adsense'e bağlı yeni ve eski hiçbir youtube kanalından para kazanamazsın. Sadece normal adsense kazancın devam eder.
Yapabileceğin ise; yasak nedenine bağlı olarak ya gerekli düzelemeleri yapıp beklersin yada ban yemememiş diğer kanalları kullanmak için o adsense hesabını kaldırıp yenisine bağlarsın.

Anlaşıldı galiba. O zaman banın kalkmasını beklemekten başka bir şey yapılamaz. Bekliyelim bakalım 4 ay geçti zaten.
Teşekkür ederim ...

Ek Olarak:

MeteErdem adlı üyeden alıntı

@Ersümer ben youtube işlerinde yeniyim bir soru sormak istiyorum. Kanalların kapatılma sebebi nedir acaba benim bir kanalım var kapatılmasını hiç istemem açıkçası baya emek sarfettim onun için soruyorum. Bilelim ki önlem alalım en baştan.

Ek: kapatılan kanalın kazandığı paralar da hava oluyor diye biliyorum.

ben de yeterli bilgiye sahip değilim aslında. Fakat araştırdığım kadarıyla videolarının içinde fazlaca üçünçü taraf eşleşmesinin olması, dünya genelinde yasaklı olması, telif ve content Id uyarısı almak, topluluk kurallarına aykırı olması kanalın kapatılmasına yada para kazanmasının iptal edilmesine sebep oluyor...