lostyazilim

Nasıl bir Site Açmalıyım Lütfen Yardım Allah Rızası için :)

67 Mesajlar 14.402 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Scrite Scrite WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEM - İnbound Marketing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 27 / 214
  • Ticaret 8, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

bu 55 k gunlukmu kardesım aylıkmı. :S 55 k ne kazandırır ortalama

Ek Olarak: hepınıze tesekur ederım ama ben makale yazarıyım her konuda yazabiliyorum mesela bır blog acsam ne kadar kazandırır gunluk bin kişi gırse tıklanma oranları aşağı yukarı bellı

Günlük 55 K diyordur arkadaş.

Adsense reklamı yayınlayabildiğin sitede 10.000 tekil hite, film sitesinden daha çok kazanırsın ki kazananlarda var.

Film sitelerinde adsense yayınlayabilinseydi inan köşeyi dönen çok olurdu, yine var ama fark ortada.

Sana önerim 1-2 kategoride kendini geliştir, yada örneğin teknolojiyi takip ediyorsan, anlıyorsan girebilirsin ama ne kadar kazanırsın bilinmez çok büyük şeyler bekleme, biraz yatırım ve sağlam içerikle yaparsın.
UrcBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Valla forumu açtım ama kararsız kaldım yınede en son hep acıp kapatmaktansa forum uzerınde devam etmeye karar verdım bılıyorum zor ama yapacak birşey yok. Ama kendı yazdıklarımı hep özgün giriyorum atıyorum skype geçmişi nasıl silinir dıye yazıyor resimlerlede tek tek anlatmaya çalışıyorum. Forumlar genel olarak yardımlaşma platformlarıdır. wordpress te yazıyoruz ama ınsanlar emege saygı gösterip yorum bıle yapmıyorlar. Forumlar öyle değil en basit örneği bu konuyu açtım siz değerli arkadaşlarım yardımcı olmaya çalıştınız hiçbir beklenti içinde olmadan. Yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar www.bilgizar.com burası :)

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)
Alanında hakkını yerine getirirsen seni yarı yolda bırakmaz. Forumda tutar blogda benim görüşüm. Ben forumları yönetmeyi pek sevmediğimden bloglar daha çekici gelmekte.

:)

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

uslanmaz91 adlı üyeden alıntı

Alanında hakkını yerine getirirsen seni yarı yolda bırakmaz. Forumda tutar blogda benim görüşüm. Ben forumları yönetmeyi pek sevmediğimden bloglar daha çekici gelmekte.

:)

:) foruma baskasıda konu actıgı ıcın forumu tercih ettım hayırlısı bakalım

wmaraci
wmaraci

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

:) foruma baskasıda konu actıgı ıcın forumu tercih ettım hayırlısı bakalım

Hayırlısı olsun öyleyse, forum işi zahmetli iş umarım üstesinden gelirsin.

Tekrardan hayırlı olsun,iyi forumlar.
UrcBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

lodos lodos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 281 / 92
  • Ticaret 1, (%100)
Bildiğin ve yeteneğine göre konulara yönelik portal açmalısın. vaktin varsa altdomain olarakda forum eklemelisin
UrcBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

Archer Archer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** T**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 43 / 53
  • Ticaret 1, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

55K'dan fazla film siteleri için.

günlük 55K bir film sitesi ortalama ne kadar kazandırır?

Başlığı açan arkadaş,

Bilmediğin işe girmemen gerektiği gibi bilmediğin kategoride bir siteyi sırf kazandırıyor diye açma. Katma değer yaratamayacaksan yazık günah bilgisayar karşısında çürürsün.

Ama ben ondan bundan çalarım kırparım birde seo yapılandırmanı doğru düzgün yaparsan birçok arkadaşlara ket vurursun. Onların yazılarını çalarsın. Para kazanırsın.

Yok ben kimsenin emeğine dokunmam emek hırsızı değilim diyorsan, merak etme senin yaptıklarını çalacaklardır.

Soru cevap sitesi: Birçok soruya cevap bulabileceğin ve google'dan torpilli uzmantv ve benzeri siteler tekel haline gelecek ve soru cevap yazılarımız aramalarda 2 sayfada çıkmaya başlayacaktır. Buna kizlarsoruyor.com'un sırf aranma hacmi yüksek olan sorulara yöneldiğini de düşünürsek işimiz zor.

Dizi film izleme sitesi: Şimdilik iyi gidiyorlar ama 1 yılı bulmaz. Hepsi kapanır tvyo gibi büyükler de baskısını esirgemez.

Forum sitesi: Hangi kategoride olursa olsun forum sitesi açma kardeş. Sana şiddetle tavsiye etmem.

Bence kişisel bir blog aç. Her gün yüzlerce şey öğreniyoruz. Onlar hakkında her şey yaz.

Ben düzgün bir proje yapmadan adsenseden gelen birkaç bin dolarla kendimizi kandırdığımızı ciddi anlamda düşünen karamsarın tekiyim.

Çünkü tekelleşmenin en kolay olduğu sektördeyiz.
aHoruz kadir001 UrcBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

digibakers.com - the power of thinking small...

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Archer adlı üyeden alıntı

günlük 55K bir film sitesi ortalama ne kadar kazandırır?

Başlığı açan arkadaş,

Bilmediğin işe girmemen gerektiği gibi bilmediğin kategoride bir siteyi sırf kazandırıyor diye açma. Katma değer yaratamayacaksan yazık günah bilgisayar karşısında çürürsün.

Ama ben ondan bundan çalarım kırparım birde seo yapılandırmanı doğru düzgün yaparsan birçok arkadaşlara ket vurursun. Onların yazılarını çalarsın. Para kazanırsın.

Yok ben kimsenin emeğine dokunmam emek hırsızı değilim diyorsan, merak etme senin yaptıklarını çalacaklardır.

Soru cevap sitesi: Birçok soruya cevap bulabileceğin ve google'dan torpilli uzmantv ve benzeri siteler tekel haline gelecek ve soru cevap yazılarımız aramalarda 2 sayfada çıkmaya başlayacaktır. Buna kizlarsoruyor.com'un sırf aranma hacmi yüksek olan sorulara yöneldiğini de düşünürsek işimiz zor.

Dizi film izleme sitesi: Şimdilik iyi gidiyorlar ama 1 yılı bulmaz. Hepsi kapanır tvyo gibi büyükler de baskısını esirgemez.

Forum sitesi: Hangi kategoride olursa olsun forum sitesi açma kardeş. Sana şiddetle tavsiye etmem.

Bence kişisel bir blog aç. Her gün yüzlerce şey öğreniyoruz. Onlar hakkında her şey yaz.

Ben düzgün bir proje yapmadan adsenseden gelen birkaç bin dolarla kendimizi kandırdığımızı ciddi anlamda düşünen karamsarın tekiyim.

Çünkü tekelleşmenin en kolay olduğu sektördeyiz.

güzel yazmısın kardesım. Forum sitesi actım hayırlısı. En azından arkadaslık sıtem var kazanmasamda oranın reklamını yaparım.

yasinatagun yasinatagun Webtisyen.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek WordPress Dev.
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 117 / 95
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim bilmediğin görmediğin duymadığın bir işi yaparak nasıl para kazanmayı planlıyorsun bilemiyorum. Bildiğin bir konuda blog aç yada becerebilecekse torrent forumu vb. ama anlamadığım şey şu: ne yapacağını bile bilmeden, hiç bir konuda fikir sahibi olmadan site açsanda para kazanacağını düşünmüyorum.

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

yasinatagun adlı üyeden alıntı

Kardeşim bilmediğin görmediğin duymadığın bir işi yaparak nasıl para kazanmayı planlıyorsun bilemiyorum. Bildiğin bir konuda blog aç yada becerebilecekse torrent forumu vb. ama anlamadığım şey şu: ne yapacağını bile bilmeden, hiç bir konuda fikir sahibi olmadan site açsanda para kazanacağını düşünmüyorum.

hocam daha önce sıteler actım forum, sohbet vs bılıyorum ama erken pes ettım hep. Benım amacım hangı sıte daha ıyı kazandırırdı ama forumda karar kıldım artık ne olursa.

NOT OLARAK: Bazı arkadaşlar özelden benım sıtem var gel ortak olalım vs beraber yurutelım dıye teklıfte bulunuyorlar. Ben ordan bakınca aptalamı benzıyorum? Hangi siteyi acacaksak ben alayım domaını öyle ortak olalım masraflarda benden.. Ne ortaklığı hazıra kim neyı ortak edıyor?

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al