google evet gerçekten olmazsa olmaz dye düşünmeye başlıyorum arkadaşlar.. illa ki mi google tabı kı hayır ama ne bileyim bağlayana bişeyler var işte tarif edemediğim, aşk olsa gerek :D

Ek Olarak:

Buhara adlı üyeden alıntı

:D :D :D :D 196 bin dolar google için 1 krş gibi bişey. verirken üzülmezler bile :D

MeteErdem adlı üyeden alıntı

Yıllardır google ile para kazanmaya çalışanlar (youtube, adsense vb) bundan sonra google'a nasıl dava açarım diye düşünmeye başlayacaklar :D

GorkeM adlı üyeden alıntı

Google candır zaten dünyayı yöneten bazı güçler var bu belli herkes izleniyor :D ama Google 'ın nimetleri olmasa yaşanmaz :D

Ahmet adlı üyeden alıntı

Konu dışı: Kaynakda belirttiğiniz adres sizinmi bilmiyorum ancak temada Türkçe karakter problemi giderilirse mükemmel bir tema ortaya çıkar.

Konu içi: Büyük firmaların çoğu öyle yada böyle tazminat ödüyor. Facebook, YouTube, Samsung vb. Bu sistem bir nevi TFF'nin hakem ücretlerini karşılamak için üç büyüklere düzenli olarak kestiği cezaları andırıyor. Yok devre arası sahaya 2 dakika geç gelme, yok tribün arası merdiven boşluklarını doldurmakla taktiren bilmem ne kadar para cezasına... Aynı mantık. :)

çok teşekkr ederim hocam tavsiyeleriniz için evet benim adresim.. değerlendiricem söylediklerinizi.. ceza için de uygulanagelen yapılan bir sistem diyosunuz, doğrudur hak veririm..