Hocam 13.000 nüfuslu bi ilçede öğrencilik yaptım. 78 mi ne kadardı masalı int. cafe vardı 10 15 20 masalı int. cafeler vardı. Sonra bilgisayarcı bi abimiz dükkanı böldü 14 masa koydu sadece şuan 2. cafesini açtı onun karşısındaki 20 masalı yerde kapattı gitti.
benim onda gördüğüm ve bence kalitesini koruyan oydu.
Masa üstü bilgisayarı sadece 1 sene kullanıyordu. 1 sene dolduktan sonra ne kadar temizde görünse klavyesine mausuna kulaklıgına varana kadar sırayla hepsini sattı. Sattıgının yerine yenisini aldı. halen durumu öyle idare etmekte gerekirse ucuz satıyor ama sıfır makina klavye maus vs koyuyordu. Halende o sekilde devam ediyor. Artık herkesin evinde net imkanıda olsa halen cafelere ihtiyaç duyulmakta. Eğer arsanda seracılık felan yapma imkanın varsa o iş daha çok kazandırır diye düşünüyorum. Ama boş sana bi getiri sağlamıyorsa hayat bi risktir. İşini temiz yaparsan 2 gün sonra tozutmassan iyi kazanırsın Rabbim rızkını ona verdiyse. Ne deyim inşallah senin için hayırlı olan ne ise o olur. Şimdiden hayırlı işler :D
benim onda gördüğüm ve bence kalitesini koruyan oydu.
Masa üstü bilgisayarı sadece 1 sene kullanıyordu. 1 sene dolduktan sonra ne kadar temizde görünse klavyesine mausuna kulaklıgına varana kadar sırayla hepsini sattı. Sattıgının yerine yenisini aldı. halen durumu öyle idare etmekte gerekirse ucuz satıyor ama sıfır makina klavye maus vs koyuyordu. Halende o sekilde devam ediyor. Artık herkesin evinde net imkanıda olsa halen cafelere ihtiyaç duyulmakta. Eğer arsanda seracılık felan yapma imkanın varsa o iş daha çok kazandırır diye düşünüyorum. Ama boş sana bi getiri sağlamıyorsa hayat bi risktir. İşini temiz yaparsan 2 gün sonra tozutmassan iyi kazanırsın Rabbim rızkını ona verdiyse. Ne deyim inşallah senin için hayırlı olan ne ise o olur. Şimdiden hayırlı işler :D
Teşekkürler hocam
Ek Olarak: Arkadaşlar genel olarak herkese cevap veremedim.mobilden girdigim için Genel okuduklarima cevap vvereceğim. Burası Gazipaşa.9.000 TL kar yapan çareler var içeri gitseniz.burasi ne der cikarsiniz o derece . cafe isi bitti diyen arkadaşlara su cevabi veriyorum.her yerde bitti antalyada dahil ama burada daha 10 sene var olacak evet herkeste bilgisayar var fakat cafede multiplayer oyuna aksamlari hala CS oynamaya gidiyoruz. Araliksiz 2 oyun civari 5 saat oturuyordu. Hukukla ilgili yazilanlara burada hukuk farklı işliyor biraz diyeyim :)
Ek Olarak:
Saati 1 lira desek tost + meşrubat verdin desek, kar nerde?
saati 1.5 tl hocam burada devamlı müştereye kahve vermişiz 15 kuruş çok mu yani. ama gönlünü hoş tutmuuz farklılık yaratmışız. haftada 3 gün geleceğine 5 gün gelir kazanç artar.