lostyazilim
tr.link

Geliyoo Türkiye’de neler yaptı? (İnfografik)

264 Mesajlar 49.187 Okunma
lstbozum
tr.link

NurettinK NurettinK Wordpress & PHP Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 23 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Arayüz ve algoritmanın geliştirilmesi lazım.
BuraySavasANIL FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

http://www.gafolik.com - Wordpress, Grafik Tasarım, PHP ve HTML
wmaraci
reklam

BuraySavasANIL BuraySavasANIL Founder & CEO Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

kohreg adlı üyeden alıntı

Projenin gerçekleşmesi ve ilerlemesi temennisiyle. Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun en kısa zamanda yayınlarımız yenilenicek inşallah.

Ek Olarak:

Nurettin Kaya adlı üyeden alıntı

Arayüz ve algoritmanın geliştirilmesi lazım.

Bu geliştirme işlemlerine 1,5 yıl önce hazır script ile bir yere gelinmeyeceğini anladığımız anda başlamıştık. Yakın zamanda Browser ile birlikte yayına açacağım. Az kaldı.

Ek Olarak:

HellBoy05 adlı üyeden alıntı

Helal olsun, google ı bırakır kendi arama motorumuzdan devam ederiz. Fakat adres nedir arama motoru adresi geliyooo mu anlamadımda. Ayrıca Reklam olacakmı adsense gibi?

Bu linkten ulaşabilirsiniz.
Arama Motoru
FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

FathArsln FathArsln Co-Founder - R&D Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yük. Makina Müh.
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 448 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Yakında yeni gelişmelerden sizlerle güzel haberler paylaşacağız. Güncellemeleri biran önce gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Desteklerinizin olumlu karşılığını hissetmekteyiz bunun içinde herkese teşekkür ederiz.

yeni bi teknoloji Geliyoo ..

Batarya Batarya SEO & Wordpress Bronz Üye
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 317 / 317
  • Ticaret 122, (%99)
Gönülden başarılar..
BuraySavasANIL FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

Batarya adlı üyeden alıntı

Gönülden başarılar..

Teşekkürler Batarya en kısa zamanda güncellemelerimiz yayına açılıcak. Beta olarak sunulacak olan çalışmalar sıfırdan sadece Geliyoo Mühendisleri tarafından geliştirilmiş olarak hizmet verecek.
FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

RuLeT RuLeT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek SEO işleri
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 20 / 23
  • Ticaret 2, (%100)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Teşekkürler Batarya en kısa zamanda güncellemelerimiz yayına açılıcak. Beta olarak sunulacak olan çalışmalar sıfırdan sadece Geliyoo Mühendisleri tarafından geliştirilmiş olarak hizmet verecek.

Bir soru sorayım Burak Bey sizlere. Açıkçası vereceğiniz cevaba göre Bu fikrime göre tekrar güncelleyeceğim, değerlendireceğim :)

Daha önceden sizlere başarılar diledim tekrar başarılar diliyorum. Soru gayet basittir. Gördüğüm kadarıyla içeriğinizden de anlaşıldığı gibi webmasterlara yönelik hizmetler, haberler, imlemeler, aramalar vb. sunmakla beraber geliştirmektesiniz.

Forum.Geliyoo kısmında webmaster arkadaşlara sunmuş olduğunuz bir kategori mevcut. Gayet açık kategori "Yeni Web Siteleri - Haklarında Haberler".

Geliyo yönetim ekibinde olan kişilerin eklemiş olduğu tanıtımlar içerisinde bulunan linkler kalıyor sizden olamayan kullanıcılar, takipçilerin açmış olduğu konular editleniyor link, site adresi kaldırılıyor.

Buradaki amaç nedir? Varmı bir kuralınız? Var mı bir örnek tanıtım şablonunuz uysunlar? İllaki yöneticimi olmak gerekli?
Kişiler eklesin konu dursun, site link silinsin bumudur? Size bir öneri ya bu kategorinizi kaldırın, yada moderatör onaylı yapınız.. ( Ben genel anlamda söyledim her site adına kişiye kendime özel site adresi, adresleri için değil )

Az öz diyeceklerim bundan ibarettir. Eğer ki, hedefiniz bizler, ziyaretçileriniz bizler isek bu soruda aydınlatmanızı, açıklamanızı bekliyorum.
BuraySavasANIL

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

Tek Yazar adlı üyeden alıntı

Bir soru sorayım Burak Bey sizlere. Açıkçası vereceğiniz cevaba göre Bu fikrime göre tekrar güncelleyeceğim, değerlendireceğim :)

Daha önceden sizlere başarılar diledim tekrar başarılar diliyorum. Soru gayet basittir. Gördüğüm kadarıyla içeriğinizden de anlaşıldığı gibi webmasterlara yönelik hizmetler, haberler, imlemeler, aramalar vb. sunmakla beraber geliştirmektesiniz.

Forum.Geliyoo kısmında webmaster arkadaşlara sunmuş olduğunuz bir kategori mevcut. Gayet açık kategori "Yeni Web Siteleri - Haklarında Haberler".

Geliyo yönetim ekibinde olan kişilerin eklemiş olduğu tanıtımlar içerisinde bulunan linkler kalıyor sizden olamayan kullanıcılar, takipçilerin açmış olduğu konular editleniyor link, site adresi kaldırılıyor.

Buradaki amaç nedir? Varmı bir kuralınız? Var mı bir örnek tanıtım şablonunuz uysunlar? İllaki yöneticimi olmak gerekli?
Kişiler eklesin konu dursun, site link silinsin bumudur? Size bir öneri ya bu kategorinizi kaldırın, yada moderatör onaylı yapınız.. ( Ben genel anlamda söyledim her site adına kişiye kendime özel site adresi, adresleri için değil )

Az öz diyeceklerim bundan ibarettir. Eğer ki, hedefiniz bizler, ziyaretçileriniz bizler isek bu soruda aydınlatmanızı, açıklamanızı bekliyorum.

Merhaba, hemen her fırsatta forumda kuralların olduğunu link ekleyen arkadaşlara iletiyorum. Hem arada ben yazıyorum fırsat buldukça hemde moderatör arkadaşlar yazıyor forumda tek bir kural var aslında bu kısımda. Şayet sitenize link almak istiyorsanız sizin için en önemli olan kelimeye bir adet link verebilirsiniz. Her yanı link dolu olan bir içeriği yüzlerce yere post etmemizin bir anlamı yok. Hem forumu backlink çarşısına çeviriyor hemde anlamsız şekilde girişler üzerinden sürekli hiç bir faydası olmadığı halde link kasıyorlar.

Değerli arkadaşlar geliyoo Forum ve diğerleri için hangisinde olursa olsun 5 kelimeye 10 kelimeye link eklediğinizde o kadar yükselirsiniz diye bir kaide yok eğer böyle bir şey var diyorlarsa yalan söylüyorlar demektir. Nedenini şöyle açıklayayım.

Arama motorları bir makale içerisinde öenmli görülebilecek makale içeriklerini benzersizliğine göre değerlendirir ve puanlar. Bu sebeple binlerce forumda aynı makale ve aynı kelimelerde backlink sahibi olmanız sizi dibe götürür yukarı çıkarmaz. Forum ve Makaleler'de alacağınız linkler sadece forum başlığına binayen bir arama sonrasında kullanıcının içeriği okuduktan sonra sitenize yönlenmesini sağlar bunun dışında arama motorları için bir anlam ifade etmez.

Link çöplüğü oluşmaması için tanıtım yapacak olan arkadaşların sitemizde bir tane en önem verdikleri kelimede link almalarına hak tanıdık. Böylece hem kullanıcıyı kelimelerde yormadan hemde site sahibinin sitesini linklerle doldurarak kirletmeden işleminizi yapabilirsiniz.

Her forum bu şekilde çalışmaya bilir binlerce link almanıza da izin verebilir bu onların bileceği bir şey ancak Geliyoo Forum'da konu açmak isteyen herkes için tek bir kural varyeni site tanıtımlarında "Bir tane en çok önem verdiğiniz kelimede link alma hakkı." birden fazla link verirseniz tüm linkleriniz silinir bunu ikinci kez yaparsanız kullanıcı olarak banlanırsınız ve yine linkleriniz silinir geçici ban açıldıktan sonra tekrar yapacak olursanız kalıcı olarak banlanırsınız ve linklerinizde içeriklerinizde silinir.

Her gün link temizlemeye uğraacak kadar zamanımız yok değerli webmasterlardan da bu konuda anlayış bekliyoruz. Her forumun yada platformun kendine göre kuralları var bizimde kuralımız sadece bu.

İlettiğiniz için teşekkür ediyorum dilerim yeterince açıklayıcı olmuştur.
RuLeT

kişi bu mesajı beğendi.

fatihclkl fatihclkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Back-End Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 469
  • Beğeniler 162 / 43
  • Ticaret 8, (%100)
inşallah iyi olur.Başarılarınızın devamını diliyorum.Arama sonucları çıkmıyo bu arada
BuraySavasANIL FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

Hakan48 Hakan48 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Müşteri temsilcisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Türk arama motoru gerçekten kulağa güzel geliyoo başarılarınızın devamını dilerim. Keşke ismi biraz daha bizden ve türkçede anlamı tok olan bir kelime olsaymış derim.
BuraySavasANIL FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)
edit...
BuraySavasANIL

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al