Öncelikle konu için teşekkür ederim, başarılı bir tanıtım konusu gerçekleştirmişsiniz. Burayı okuyan diğer kullanıcılar için şunu hatırlamatmak isterim;

14MP çözünürlüğü ile profesyonel fotoğraflar çekebilir, bunları dilediğiniz gibi sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.
14 MP kamera ile profesyonel fotoğrafın bir bağlantısı yoktur. Megapixel oranı sadece baskı boyutuyla alakalıdır, ötesi değildir. Bir fotoğrafın profesyonel olabilmesi adına, yeteri kadar ışık, gerekli açı, Enstantane, Diyafram ve ISO'nun kusursuz olması gerekir. En iyi makina en kaliteli fotoğrafı çekseydi, en iyi daktiloya sahip olanda en iyi romanı yazardı.

Telefonun tek dezavantajı 14 MP boyutunda büyük fotoğraflar çekmesidir bence. Sosyal medya paylaşımına ağırlıklı olarak üretilen kameraların MP boyutunun 8'i geçmemesi gerekir. İsterseniz 50MP kamerayla çekin, sosyal medya bunu upload ederken zaten kaliteyi ve boyutu düşürüyor. 6 ay önce Facebook'a yüklediğim Fotoğrafları hesabımı kapatmadan önce tekrar indirmek istedim. 90MB olarak yüklediğim fotoğrafları, 2MB olarak bana geri verdi Facebook.