lostyazilim

Torrent,adult,film,warez sitelere ceza gelecek !

68 Mesajlar 14.797 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

recepbedir adlı üyeden alıntı

ortada bir pasta var, herkes bu pastadan bir parça alıyor. yapımcısı büyük parça alıyor, web sitesi küçük parça alıyor vs. İşin haram helal boyutuna gireceksek senin haklı olma olasılığın yüksek. Ben o boyutta düşünmem konuyu. Ama madem ki bir pasta var bu pastadan bi dilim de ben almaya çalışayım. Sırf pastadan yemeye çalıştım diye bana ceza vermeleri doğru değil.

Ne kadar konuşsak bile hakk ve kanun kanundur. Kimse kanuna karşı gelemez. Burda böyle diyoruz ama ensemizden yapıştıkları anda aff dan başka bişey diyemeyiz insanlara. dizi-mag i duydunuz belkide. Yapımcısı ve site sahibi tutuklandı. Hala bi haber yok. Allah bilir kaç yıl yedi adam. Buna değmez bence.

ünle film yapımcıları warner brows, digitürk hepsi adamın peşindeydi. para cezasını bile kabul etmediler tutuklansın dediler. :confused:

wmaraci
reklam

NightShad0w NightShad0w WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 22 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Her önüne gelen bu tür site açıyordu, iyi olmuş. Yeter artık kapatın dandik sitelerinizi. Yapıyorsanız da en kalitelisini yapın.. Evinize şafak operasyonu yapılmadan sitenizi kapatmayın :) O operasyon yapılana kadar da parayı cukkalayın, adınıza kitaplar yazılsın-efsane olun :)

YenerK YenerK yenerkayahan.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 883
  • Beğeniler 220 / 168
  • Ticaret 5, (%100)

Yunusemre adlı üyeden alıntı

Doğrudur hocam, ama bu söylentiler yıllardır vardı ceza gelir, kapanır gibisinden laflar dolaşıyordu ortada. kaldırmayacağım hocam ben :) yazsınlar cezayı, veya atsınlar içeriye.
Korkum yok, ne olacaksa olsun..
Hayırlısı diyelim.

Hayırlısı olsun hocam artık bakalım daha neler göreceğiz bu hükumetten şuan en doğrusu sanırsam başka ülkeye yerleşmek...
steel

kişi bu mesajı beğendi.

Kozba Kozba SEO ve Editörlük Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)

YenerK adlı üyeden alıntı

Hayırlısı olsun hocam artık bakalım daha neler göreceğiz bu hükumetten şuan en doğrusu sanırsam başka ülkeye yerleşmek...

Herhangi bir siyasi görüşüm olmamasına rağmen bende farklı bir ülkeye yerleşmeyi düşünüyorum hocam. Her ne kadar kültür ve din konusunda sıkıntı çıksa da Avrupa'da bir ülkeye yerleşip iş bulmak çok mantıklı.
steel YenerK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

dashner dashner Mesaj Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 41 / 40
  • Ticaret 4, (%100)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Ne kadar konuşsak bile hakk ve kanun kanundur. Kimse kanuna karşı gelemez. Burda böyle diyoruz ama ensemizden yapıştıkları anda aff dan başka bişey diyemeyiz insanlara. dizi-mag i duydunuz belkide. Yapımcısı ve site sahibi tutuklandı. Hala bi haber yok. Allah bilir kaç yıl yedi adam. Buna değmez bence.

ünle film yapımcıları warner brows, digitürk hepsi adamın peşindeydi. para cezasını bile kabul etmediler tutuklansın dediler. :confused:

hocam herkes dizimagi örnek veriyor. Yahu adam ısrar ettiği için tutuklandı yayın yaptığı için değil.

durup dururken tutup da içeri atmadılar. 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermek maddesine göre telif hakkı sahibi seni uyarır, sen de 3 gün içerisinde filmi siteden silersin. silmezsen eğer ceza-i işlem uygulanır. Ben uyarıları göz ardı edeceğim demiyorum. Uyarsınlar istedikleri filmi kaldırayım. ama hiç bir şey demeden sitemi kapatırlarsa o zaman tekrar açarım işte..

neyse bu konu çok uzar. Hayırlısı olsun :)

YenerK YenerK yenerkayahan.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 883
  • Beğeniler 220 / 168
  • Ticaret 5, (%100)

Kozba adlı üyeden alıntı

Herhangi bir siyasi görüşüm olmamasına rağmen bende farklı bir ülkeye yerleşmeyi düşünüyorum hocam. Her ne kadar kültür ve din konusunda sıkıntı çıksa da Avrupa'da bir ülkeye yerleşip iş bulmak çok mantıklı.

iktidar değişene kadar geçici bir çözüm olabilir.

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Bu zamana kadar hangi bilişim hukuku uygunlandı ? Yazmıyım yazmıyım diyorum da, yıllar öncede vardı bu. Sizin gibileri korkutmaktan öte birşey değil. Adult,warez,torrent,film sitelerini asla ama asla bitiremezler. Devlete kalsa millet kral oyun'da mario oynasın.

Kozba Kozba SEO ve Editörlük Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Bu zamana kadar hangi bilişim hukuku uygunlandı ? Yazmıyım yazmıyım diyorum da, yıllar öncede vardı bu. Sizin gibileri korkutmaktan öte birşey değil. Adult,warez,torrent,film sitelerini asla ama asla bitiremezler. Devlete kalsa millet kral oyun'da mario oynasın.

Hocam dediğiniz doğru, yıllardır şunlara şunlara yasak gelecek dendi fakat gün itibari ile sağlam bir adım atıldığını düşünüyorum. 1-2 yıl içerisinde internet bir şehir değil bir köy olabilir.

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Ve benim site kapandığında üzgünüm aniden dil desteğini çekeceğim.

serhanefe serhanefe www.adslook.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ü** S**
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 9 / 41
  • Ticaret 5, (%100)
Türk yapımı program, oyun paylaşmadıktan sonra siteleriniz kapanmaz emin olun. Çünkü şikayet eden olmaz. Kapanacak olsa warez-bb başta olmak üzere bir sürü yabancı sitelere erişim engellenir.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al