lostyazilim

Torrent,adult,film,warez sitelere ceza gelecek !

68 Mesajlar 14.781 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

S4L1M adlı üyeden alıntı

adam akşam işten gelince bi film izlemek ister napsın sinemaya mı gitsin yorgun adam

Hocam yanlış anlama benim hiç bir tarafı tutmuyorum ama bence olması gereken bu , film deyince senin aklına her zaman her dakika izlenebilcek bişey geliyor aklına.İşten gelen adam yorgun adam planını ona göre ayarlayıp haftalık tatilinde gidicek.
S4L1M

kişi bu mesajı beğendi.

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
wmaraci
reklam

S4L1M S4L1M Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SeninFilminHD´de Admin
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 227
  • Beğeniler 47 / 46
  • Ticaret 2, (%100)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

Hocam yanlış anlama benim hiç bir tarafı tutmuyorum ama bence olması gereken bu , film deyince senin aklına her zaman her dakika izlenebilcek bişey geliyor aklına.İşten gelen adam yorgun adam planını ona göre ayarlayıp haftalık tatilinde gidicek.

aynen dediğin gibi bana öyle geliyo :D

steel steel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ne yaptığı belli değil
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 961 / 70
  • Ticaret 12, (%92)

Hucukii adlı üyeden alıntı

Bence aksine albümü alıcaklar , konsere gidecekler , sinemaya gidecekler.. Tabi yasağa uydukları zaman olacaktır ben hiç uyacağımızı sanmıyorum eskisi gibi devam :)

:D insanlar hangi parayla gidecek veya yapacak o dediklerini ? türkiyenin yüzde kaçı 1000 tlden fazla maaş alıyor ?
halilozcevik

kişi bu mesajı beğendi.

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)
Film sitem var, internetten yasakladıkları tüm videoları da istediğim gibi izlerim bakalım cezayı bekliyoruz ne olacak korkacaz mı HAYIR!

Kişisel Blog: www.onurr.org
wmaraci
wmaraci

alkinkasap alkinkasap girişimci, öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek girişimci, öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 67 / 66
  • Ticaret 4, (%100)
anlamadığım yeni yasa ile ilgili taslakları okudum resmi gazetede çıkması gereken yazıyı da okudum bu sitelerle ilgili hiçbirşey yok?
yani özel hayatın gizliliğini ihlal eden durumlarla ilgili düzenleme getirdiler (ki ne kadar doğru o tartışmaya açık) ama bu sitelerle ilgili hiç bir şey yok. neye dayanarak böyle şeyler yazıyorsunuz?

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

YenerK adlı üyeden alıntı

site ingilizce yayın yaptıktan ve google sunucularında barındıktan sonra sitenin bize ait olduğunu bile anlayamazlar :)

Ek Olarak:

hocam tamam warezi anlarımda adulta karışmaları doğru değildir bence bunu yaptıklarında olacak şey belli insanlar daha da edepsizleşecek ortaklık babası belli olmayan çocuklarla dolacak... Velhasıl zorla güzellik olmaz bir insana sınır koyarsan o insan daha çok o işlere yönlenir doğru olan bunların yanlış olduğunun öğretilmesidir. Zorla güzellik olmaz diye boşa dememişler...
siz yaptığınız işi haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz.şimdi ****ografik içerikler olmasa o dediğiniz olmayacak mı? çok İyi olmuş ilk Defa doğru bişi yapıldı
GokhanKara

kişi bu mesajı beğendi.

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
Çok harika bir karar olmuş, hepsinin kapatılması gerekiyor. Adamlar film çekimleri için trilyon para saçıyorlar.Bizede ( bende çok korsan film izledim ) adabıyla sinema bileti alıp filmi yerinde izlemek gerekiyor.

Tebrik ediyorum bu kararı getirenlere, ellerinize sağlık.
Aylarca emek verdiğim temalarımı Warez yapıp kırıp kırıp şeref yoksunu olmayan kişiliklerin dalga geçtiği mailleri artık görmeyeceğim ne mutlu bana :) ..

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
Konu içerisinde birçok report mesajı var. Daha fazla kalp kırılmaması ve yönetimin hiç istemediği ama mecbur kaldığı yaptırımları uygulamaması adına konuyu kilitliyorum.

Bu işten para kazananlar var burası bir gerçek. Bu iş yüzünden paralarından olanlar var buda bir gerçek. Herkesi memnun etmek çok zordur. Başkasına ait uygulamaları ücretsiz kullanılabilecek düzeye getirip insanlara sunarak iyilik yaptığını düşünenler kendi çıkarları doğrultusunda haklı olabilirler fakat WMAracı'nın kuralları bu konuda açık ve nettir.

6- Tehdit edici, tartışmaya yol açacak, hakaret içeren, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu, siyasi ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik yazılar göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.

7- Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır.

15- Forumda konulara konu ile alakasız, alaycı veya dalga geçici tavırda mesajlar atanlar forumdan belli bir süre uzaklaştırılacaktır. Davranışın devam etmesi halinde ise forumdan süresiz uzaklaştırılacaklardır.

17- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini ve reklamlara tıklanmasını istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, mp3, warez, hack, adult, ****ografik ve benzeri sitelerin ve ürünlerin tanıtımı ve ticareti yasaktır. (film ve dizi siteleri hariç)

19- Hertürlü telif hakkına sahip içeriği veya ürünü paylaşmak ve tanıtımını yapmak yasaktır. Paylaşanlar uyarılmaksızın uzaklaştırma cezası alırlar.

Bu kuralları tekrar hatırlatmak istedim. Bir anlık öfkeyle yada yeteri kadar düşünemeden yazmak ile uzaklaştırma cezası almak kimsenin hoşuna gitmeyecektir biz dahil. O yüzden biraz daha dikkatli olalım.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al