-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam yanlış anlama benim hiç bir tarafı tutmuyorum ama bence olması gereken bu , film deyince senin aklına her zaman her dakika izlenebilcek bişey geliyor aklına.İşten gelen adam yorgun adam planını ona göre ayarlayıp haftalık tatilinde gidicek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Film sitem var, internetten yasakladıkları tüm videoları da istediğim gibi izlerim bakalım cezayı bekliyoruz ne olacak korkacaz mı HAYIR!
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
anlamadığım yeni yasa ile ilgili taslakları okudum resmi gazetede çıkması gereken yazıyı da okudum bu sitelerle ilgili hiçbirşey yok?
yani özel hayatın gizliliğini ihlal eden durumlarla ilgili düzenleme getirdiler (ki ne kadar doğru o tartışmaya açık) ama bu sitelerle ilgili hiç bir şey yok. neye dayanarak böyle şeyler yazıyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Çok harika bir karar olmuş, hepsinin kapatılması gerekiyor. Adamlar film çekimleri için trilyon para saçıyorlar.Bizede ( bende çok korsan film izledim ) adabıyla sinema bileti alıp filmi yerinde izlemek gerekiyor.
Tebrik ediyorum bu kararı getirenlere, ellerinize sağlık.
Aylarca emek verdiğim temalarımı Warez yapıp kırıp kırıp şeref yoksunu olmayan kişiliklerin dalga geçtiği mailleri artık görmeyeceğim ne mutlu bana :) ..
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Konu içerisinde birçok report mesajı var. Daha fazla kalp kırılmaması ve yönetimin hiç istemediği ama mecbur kaldığı yaptırımları uygulamaması adına konuyu kilitliyorum.
Bu işten para kazananlar var burası bir gerçek. Bu iş yüzünden paralarından olanlar var buda bir gerçek. Herkesi memnun etmek çok zordur. Başkasına ait uygulamaları ücretsiz kullanılabilecek düzeye getirip insanlara sunarak iyilik yaptığını düşünenler kendi çıkarları doğrultusunda haklı olabilirler fakat WMAracı'nın kuralları bu konuda açık ve nettir.
6- Tehdit edici, tartışmaya yol açacak, hakaret içeren, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu, siyasi ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik yazılar göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.
7- Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır.
15- Forumda konulara konu ile alakasız, alaycı veya dalga geçici tavırda mesajlar atanlar forumdan belli bir süre uzaklaştırılacaktır. Davranışın devam etmesi halinde ise forumdan süresiz uzaklaştırılacaklardır.
17- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini ve reklamlara tıklanmasını istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, mp3, warez, hack, adult, ****ografik ve benzeri sitelerin ve ürünlerin tanıtımı ve ticareti yasaktır. (film ve dizi siteleri hariç)
19- Hertürlü telif hakkına sahip içeriği veya ürünü paylaşmak ve tanıtımını yapmak yasaktır. Paylaşanlar uyarılmaksızın uzaklaştırma cezası alırlar.
Bu kuralları tekrar hatırlatmak istedim. Bir anlık öfkeyle yada yeteri kadar düşünemeden yazmak ile uzaklaştırma cezası almak kimsenin hoşuna gitmeyecektir biz dahil. O yüzden biraz daha dikkatli olalım.