Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Canının Yanmadığı için mi bu kadar rahat konuşuyorsunuz.. :) Kimsenin akılını bulandırmıyorum.. Başıma gelen bir olaydan bahsediyorum.. Banlanma sebebim satın alınmış bir trafik söz konusu.. Bu taraiği ben satın almadım.. Birileri bunu yapıp hesabımı bu saçma sapan şeyler yüzünden banlıyorlarsa ben suskun duramam.. Beni de geçtik.. Genel bir sorunu yokmuş gibi göremezsiniz.. (Nokta)

Öyle kafanıza göre kurgular yapıp sosyal bir ortamda insanların fikirlerini düşüncelerini karıştırıcı yorumlar yapamazsınız başınıza gelen şeyi anlatırsınız onu anlarım hak veririm ama google gibi bir şirketin böyle şeylere tenezzül edecek hiç bir sebebi yok siz orada para kazanıyorsanız bu google'nin iyi niyetindendir biz kazanıyoruz insanlarda kazansın düşüncesindendir bir ticaret mantığıdır. Kimse sizin hesabınızın banlanmasına sebep olarak bir kazanca ulaşmaya çalışacağını düşünmenizde ayrı bir olaydır. Google'nin bunun hakkında politikaları mevcut sözleşmelerini kurallarını okursanız bu başınıza gelen şeyleri zaten kabul ettiğinizi görürsünüz. Hiç boşa yakınmayın ben yıllardır kullanıyorum bir mail ve google müşteri hizmetleri ile bu sorunlar kolaylıkla hallediliyor. Siz gelip burada toplumun içinde google'yi karalayamazsınız hiçbir şey sebepsiz değildir. Hak etmişsinizdir sonuçlarına başınıza gelen bir şey diyerek ders alarak bunu kabullenin (nokta)