-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mali işler
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Maaş müşterisi old. için teb :d başka kart kullanmıyorum.
Ek Olarak: internet siteleri çok karmaşık bireysel için konuşuyorum onun dışında şikayetim yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bundan epey önce isbank, hsbc, garanti, ziraat, yapikredi kullanıyordum hem kredi kartı hemde bankamatik kartı geçenlerde bir olay yaşadım o günden sonra soğudum bu bankalar dan
o olayın üzerinde durup bana destegi esirgemeyen banka ile çalışıyorum varsa yoksa FİNANSBANK artık benim için
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
alp
Professional Sleeper
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İş bankasını kullanıyorum. Hem eve yakın hemde 18 yaş altı için hesap açıyorlar.
www.Oyunoynay.Org
onay34
www.teknikservis216.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Denizbank: internet şubesi kolay, kartdada bonus özelliği güzel
Garanti: Sevmiyorum, heryerdeler ama herşeyden para alıyor. :(
Finansbank: Fixcarda geçtim, memnunum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Only God can judge me
Hepgel
bilgisayar elektrik elektronik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba bizde oyumuzu Türkiye İş Bankası'na verdik ancak evvelden, Türkiye iş bankası, Atm lerde, kartsız işlemlerden ücret kesmiyordu, ancak şuanda sanırım ya 4 yada 5 tl gibi ücret kesiyor. Ayrıca, Ziraat Bankasınıda Kullanıyorum.
Ne varki Ziraat Bankası Atm' lerden Kartsız İşlemlerden, Ek bir ücret Kesmiyor. Bu Arada Türkiye İş Bankası'n da, Online İşlemler Gayet Çok Pratik Kullanımı Var. Belki Alışkalnlığımdandır. :)
Selamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
SEO, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi bankayla çalıştığım önemli değil ama kesinlikle Garanti Bankası ile çalışmam. Haber vermeden sürekli para kesiyolar. Mesela bankamatikten ödediğim faturalardan ödeme alınmazken, hiç bir uyarı yapmadan resmen gasp etti.
Dahası var kredi kartı son ödeme tarihini erkene alarak faiz geçirdi ve geç ödemeye düştüm. Bu durum çevremde başkalarınında başına geldi. Müşteri hizmetleri deseniz durumdan haberleri yok.
Ayrıca kredi kartı aidatlarını hiçbir şekilde geri iade etmiyor.
Ekstrenizi çok iyi takip edin ve bu bankayla kesinlikle çalışmayın. Güçlü bankayla başetmek mümkün değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hangi bankaları kullandığımız bilgisi ve kişilerin telefon numaralarının sistemde olması sıkıntı oluşturmaz mı sizce güvenlik açısından?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / K
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Ben mecbur olduğum için kullanıyorum. Teknolojiyi kullanarak verdikleri banka hizmetleri güzel bunu takdir ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Veteriner Hekim
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
GS bonus yüzünden Garanti, maaş anlaşması yüzünden de halkbankla çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
EnPara'yı kullanıyorum. Aslında bir finansbank girişimi ama kendine özel bir banka kartı olduğu için diğer seçeneğini işaretledim.
En önemli kullanma nedeni, bu güne kadar masraf adı altında hiç bir ücret ödemememdir.
Para gönder al, haval eft, fatura ödeme, telefona lira yatırma ne işlemi yaparsanız yapın tek kuruş ödemiyorsunuz. yıllık aidat bilmem ne zımbırtıları yok. Kart parası bilmem hesap işletim saçmalığı falan yok.
Kullanırken para kazanıyorsunuz. Sitesinde size şu şekilde bir hesap çıkartıyor. Enparayı değilde başka bir bankanın hesabını kullansaydınız, enpara ile yaptığınız bütün işlemlerde ne kadar masraf öderdiniz. Bunu hesaplıyor ve gerçekten kazancınızı görebiliyorsunuz.