mrblithe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar bu aralar adsense başvurularında sıkıntı mı var? Başvurum ön onay sürecinden geçmiş hiç bir mail gelmedi.Reklam kodlarını yerleştirdim.Aradan 3 4 gün geçti adsenseye girdiğimde tekrar başvuru gönderme ekranı çıkıyor.1. ve 2. aşama için hiç red ya da onay maili gelmedi.
Sizde de böyle bir durum söz konusu mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kamu sektörü
-
-
Ad Soyad
Ö** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynen herkeste durum öyle, bende de öyle oluyor hep.
www.grafikyazar.com
Ücretli Logo İşleri İçin PM Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
swp
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam google alt yapısında bu aralar bir sıkıntı var ya yeni birşey deniyorlar yada bir problem çıktı adsense ücretlerinde büyük düşüşler var tıklar sayılmıyor falan :(
Aynı şekilde youtube ve g+ ta problemler çıkıyor ara ara.Böyle dendiğinde hemen ***** ten yada yurtdışı çıkış hatlarından bilinir ama bu sefer farklı birşeyler var diğer bildiğimiz durumlar gibi gelmiyor bana.
Bazı arkadaşlar hemen sansüre saldırıyorda,koca google`ı sansür felç edecek değil ya,özellikle adsenseyi.
Bekleyip göreceğiz,hayırlısı diyelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence adsensede bir sorun yok artık adsenseye kayıt zorlaştı çok yüsek ödeme alan milyonlarca site sahibi var az para değil, adsensede artık bana kalırsa daha üyelik kabul etmiyor.
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
CETINKAYA adlı üyeden alıntı
Hocam google alt yapısında bu aralar bir sıkıntı var ya yeni birşey deniyorlar yada bir problem çıktı adsense ücretlerinde büyük düşüşler var tıklar sayılmıyor falan :(
Aynı şekilde youtube ve g+ ta problemler çıkıyor ara ara.Böyle dendiğinde hemen ***** ten yada yurtdışı çıkış hatlarından bilinir ama bu sefer farklı birşeyler var diğer bildiğimiz durumlar gibi gelmiyor bana.
Bazı arkadaşlar hemen sansüre saldırıyorda,koca google`ı sansür felç edecek değil ya,özellikle adsenseyi.
Bekleyip göreceğiz,hayırlısı diyelim.
Aynen, katılıyorum yorumuna. Arada çıkan, hatta sık sık çıkan hata sayfaları da son zamanlarda Google'a bir şey olduğunu kanıtlar nitelikte. Adsense'ye hiç girmiyorum zaten, hit artmasına rağmen tık oranının yarı yarıya birden inmesi de buna bir kanıt. Bunun ***** ile uzaktan yakından hiç bir alakası yok, farklı bir durum söz konusu.
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
CETINKAYA adlı üyeden alıntı
Yandex`te reklam sistemini bize tam olarak açsa google`ın totosunu görücem ben :D Tekel oldukların için şamarlıyorlar webmasterları istedikleri gibi :D
Şu an sadece reklam verilebiliyor. Yakında yayıncılara da açılacağını düşünüyorum. Şu an Türkçe'ye çevrilme aşamasında olduğunu biliyorum Yandex.Partner'in. Umarım en kısa zamanda aktif olur :)
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kamu sektörü
-
-
Ad Soyad
Ö** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yandex reklam ağı için çalışma yapıyor mu arkadaşlar, bilginiz var mı
www.grafikyazar.com
Ücretli Logo İşleri İçin PM Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Şu an hali hazırda bir reklam ağı var zaten ancak Türkiye'de kullanılamıyor. Şu an Türkiye için hazırlanıyor. Yandex.Partner sisteminin ismi de :)