bturaan
önceki rumuzum : tamideal
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Tanıtım Yazısı Satışı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
109, (%100)
hocam zaten hitin azmış bence hiç elleme,
emek hırsızlığını engelleyemezsin... yapacak olduktan sonra o vatandaş her türlü yapar
hitin bari düşmesin :) yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yazılara gizli linkler yap en azından tanıtım yazısı gibi yayınlasın dursun : ))
1 kişi bu mesajı beğendi.
Isari
isa-sari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zen adlı üyeden alıntı
Bazı uyanıklar var site içinde özellikle yeni başlayan ve kendi özgün yazılarını giren blogları sömüren. Çünkü google eski sitelere bir avantaj tanıyor.
Ben bir ara bu tipler için antiseo yapıyordum ama değmez. Bırak kendi eziklikleriyle yaşasınlar. Biryerden sonra çakılıp kalırlar zaten. Kendi birşey üretemeyen birinin geleceği de olmuyor...
Mesela benim 800 özgün konusu olan bir sitem var 800 tane çalsamda bişey olmuyor...
tamideal adlı üyeden alıntı
hocam zaten hitin azmış bence hiç elleme,
emek hırsızlığını engelleyemezsin... yapacak olduktan sonra o vatanda her türlü yapar
hitin bardi düşmesin :) yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yazılara gizli linkler yap en azından tanıtım yazısı gibi yayınlasın dursun : ))
Teşekkürler cevap için. Ben de bazen uğraşmaya değmez diye düşünüyorum, ama bir taraftan da zoruma gidiyor. Ben o kadar didinip uğraşayım, kaymağını yiyen başkası olsun. Çok zor bir durum gerçekten...
Kişisel Ağ Sayfam / www.isa-sari.com
Isari
isa-sari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zen adlı üyeden alıntı
Ayrıca son zamanda denediğim bir çözümde bir google+ sayfası kurup siteni bağla ve hakkında bölümünden bazı kategorileri link çıkışı yap. Konu attığında hemen google artı üzerinde paylaşım yap linkiyle birlikte.
İndex hızını baya etkiliyor.
Bunu bir süredir yapıyorum, gerçekten de dediğin gibi faydası oldu. İndeksleme hızı konusunda sorun yok. Web Yöneticisi'den eklediğim zaman 10 saniye sonra dizine giriyor, ama yine de insanın canı sıkılıyor. Yarın bir gün parayla satılan bir Apple ya da Android uygulamasında görsem içeriklerimi çok kötü olur...
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence günde 1 dolardan, 3-5 dolarlık facebook reklamı verip facebook sayfanı büyüt. Ama reklamları geceleri ver sana tavsiyem. Sosyal medya ağı şart bu devirde çünkü.
Isari
isa-sari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zen adlı üyeden alıntı
Bence günde 1 dolardan, 3-5 dolarlık facebook reklamı verip facebook sayfanı büyüt. Ama reklamları geceleri ver sana tavsiyem. Sosyal medya ağı şart bu devirde çünkü.
Gayet mantıklı aslında. Google Reklamı da vermeyi düşünüyorum. İçeriği biraz daha artırdıktan sonra kesinlike yapayım bunu ben. Teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Ben TYNT sitesinden aldığım kodu kullanıyorum bu konuda , tabii bu kesin çözüm değil ama en azından tedbir amaçlıda olsa faydalanıyorum. Eskiden yazılarda kullandığım noktalama işaretlerine link koyardım ama bir zaman sonra insan bıkıyor.
Isari
isa-sari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
chemistrap adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Ben TYNT sitesinden aldığım kodu kullanıyorum bu konuda , tabii bu kesin çözüm değil ama en azından tedbir amaçlıda olsa faydalanıyorum. Eskiden yazılarda kullandığım noktalama işaretlerine link koyardım ama bir zaman sonra insan bıkıyor.
TYNT'nin çalışma mantığı nedir peki? Sitesine baktım, ama önce size sorayım dedim. Bir faydası oluyor mu? Nasıl işliyor?