Arkadaşlar ne tez sunuyorum ne de anti tez... Demeye çalışacağım şu ki senin dizi siten var diyelim. Bu sitenin günlük 7000 ziyaretçisi olsun, müşteri portfoyunu hayal etsene... Hepsi ev hanımları, çocuklar ve adsenseyi görse kaçacak insanlar var. Bu insanlar mı size para kazandıracaklar. Nicelikle olsaydı eğer hitli sitelerin tamamı şu an altın baraklı banyolarında sütlerin içinde olurlardı. Biraz da niteliğe bakalım. Günlük 20 ziyaretçili Yunancadaki bazı cümlelerin Türkçeye çevrildiği blogspotta açılan bir websitesi günlük neredeyse 10 doların üstünde bir para kazanmaktadır. Önemli olan hitiniz değil bana kalırsa nitelikli özgün yazabilmenizdir. Ziyaretçi denen kişiler asalak tüketici toplumundan değilse eğer, günlük 100 ziyaretçili bir websitesi benim gözümde günlük 10.000 ziyaretçili bir ne işe yaradığı belli olmayan siteden daha iyidir. En azından geleni gideni bellidir. Belki uzmanından yanıt almak daha iyi olurdu. Ücretli olarak danışmanlık yapanlar bana pm ile ulalabilir misiniz?

Ek Olarak:

goga82 adlı üyeden alıntı

bu hitlr bir kaç ayda ödeme alman mümkün degil.bir yıl gibi kısa bir zaman içinde anca birikir bu sartlar altında..bana sorucak olursan madem ki paraya ihtiyacın yokmuş ozaman bırak kalsın su an siten adsense reklamlarını koyma..kemikleşssin otursun siten poposunu üzerine sonra adsense geçersin..su an güncel ve özgün tut en azından ziyaretçilere kalite sagla su an yaptıgın gibi


Teşekkürler.

DSJSPextes adlı üyeden alıntı

ahahaha popusun üstüne otursun hee :D.Bu arada nekadar ziyaretçi var ise okadar kazanma olasılığı çoktur.Tekil ziyaretçilerini arttır.


Teşekkürler.

chalap adlı üyeden alıntı

100 tekille adsense kazancı hayal olur...


Teşekkürler.