goga82 adlı üyeden alıntı

bu hitlr bir kaç ayda ödeme alman mümkün degil.bir yıl gibi kısa bir zaman içinde anca birikir bu sartlar altında..bana sorucak olursan madem ki paraya ihtiyacın yokmuş ozaman bırak kalsın su an siten adsense reklamlarını koyma..kemikleşssin otursun siten poposunu üzerine sonra adsense geçersin..su an güncel ve özgün tut en azından ziyaretçilere kalite sagla su an yaptıgın gibi


DSJSPextes adlı üyeden alıntı

ahahaha popusun üstüne otursun hee :D.Bu arada nekadar ziyaretçi var ise okadar kazanma olasılığı çoktur.Tekil ziyaretçilerini arttır.


chalap adlı üyeden alıntı

100 tekille adsense kazancı hayal olur...


Ömer Burak adlı üyeden alıntı

Öcelikle ev hanımları ve çoçuklar reklam görünce kaçmıyorlar.En çok tık'ı onlar getiriyor.Sitede düzgün yere koydusanız ve reklama boğup sürekli popuplar açtırmıyorsanız kimse kaçmaz.Aradığı bilgiye ulaşmak için bekler sitende.
Sizin sitenizi ne için açtığınıza bağlı bu olay.Özgün ya da benim sitem olsun diyorsanız trafiği 1,5 k ya çıkardığınızda kayda değer bir kazanç sağlarsınız.Şuanki haliyle kazanamassınız demiyorum; en fazla ayda 8$ kazanabilirsiniz(tahmin).Bu haliyle ancak milletin reklamını yapmış olursunuz sayfanızda.Tavsiyem bir kişisel sie + bir de kazanc sitesi oluşturmanız.Ozaman bu ikilemden kurtulursunuz.


Ben para kazanamıyoruz diye ağlayan binlerce insanın forumda gördüklerimi açıklamaya çalışmıştım. Kim tıklar kim tıklamaz bilemem, babaannemde dizi izliyor netten onun kazancı size kısmetse helal olsun. Yiyin, için, apartman alın. Ama herşeyi hite bağlayarak nitelikten uzaklaşırız. İstatistiklerdi fişmekanlardı bahsedemiyorum. O kadar bilgili değilim bu konuda, bilgisi olanlar da fişi faturasıyla ayda en az 1.5milyar kazandıklarını belgelerler o zaman ben de şu bana öğretilecek şeyi alır hazine gibi saklarım.

Niiçin çoğuldan bahsediyoruz hep,100 kişi girip 10 ar sayfadan dolaşsa 1000 sayfa oluyor diye neden hep 1k deniliyor. Tabii 1k denilecek ama 100 kişi demek komik mi sizce? Burada tezat var mı yok mu? 100 kişi girdi siteme demek, 1k hit aldı demekle aynı değil mi de 100 kişi sitene girenle alttan alttan alay etmeler v.s yakıştıramıyorum.

Burada yazan kimseye cevap niteliğinde algılamasın, ben gözlemleri v.s yazıyorum. Yoksa halim vaktim yerinde, sadece google adsense olsa nasıl extradan bişeyler almak en azından kitap masrafı v.s ilk mesajda belirttim. Yanıt yazanlara da teşekkür ederim. Düzeltme için de özür dilerim, benim kötü niyetle söylenecek bir sözüm yok :)