-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Ps3 gözüme takılanlanlardan oldu 50-60 tl kadar düşmüş eğer almayı düşünürsen kaçırma.
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Buraya 20 dk mesafede oturuyorum, bulunduğu konum itibariyle ulaşım biraz zor. İzmit'in en kalabalık mahallesi de dahil, çoğu mevkiiden direkt otobüs yok. Birde 30 metre solunda yol çalışması devam ediyor. Haliyle bazı yollar kapalı ve araçla gelmek isteyen kilometrelerce ileriden dönmek zorunda... Bu sabah okula giderken İstanbul yönünde metrelerce trafik vardı.
Ayrıca broşürde Körfez'i yüksek fiyatlardan kurtarıyoruz demiş, sanki mahalle bakkalı broşür bastırmışta mahalleliye hitap ediyor. Bulunduğu yer İzmit ilçesi, broşürü görünce Körfez ilçesinde açılıyor sandım. Çoğu insanda bunu görünce benim gibi sanacaktır ve haliyle ahım şahım kalabalık olmayacak. Zaten bulunduğum ilçede açılacak yeni mağazaya geceden gidecek bir insan kitlesi bulunmuyor.
Yanlış basılmış broşür + ulaşım zorluğu + alışverişi sevmeyen kitle olduğu için geceden gitmenize gerek yok bence. Fiyatlarda bana çekici gelmedi.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar kocaelispor maçlarına gitmiyormusunuz bakın biz ne diyoruz : Bura bafra değil izmit körfezi sonra körfez gol gol stat derincede neden derince gol gol demiyoz ? :) çünkü körfez marka :D :D
www.gunceltarifler.com