Buraya 20 dk mesafede oturuyorum, bulunduğu konum itibariyle ulaşım biraz zor. İzmit'in en kalabalık mahallesi de dahil, çoğu mevkiiden direkt otobüs yok. Birde 30 metre solunda yol çalışması devam ediyor. Haliyle bazı yollar kapalı ve araçla gelmek isteyen kilometrelerce ileriden dönmek zorunda... Bu sabah okula giderken İstanbul yönünde metrelerce trafik vardı.
Ayrıca broşürde Körfez'i yüksek fiyatlardan kurtarıyoruz demiş, sanki mahalle bakkalı broşür bastırmışta mahalleliye hitap ediyor. Bulunduğu yer İzmit ilçesi, broşürü görünce Körfez ilçesinde açılıyor sandım. Çoğu insanda bunu görünce benim gibi sanacaktır ve haliyle ahım şahım kalabalık olmayacak. Zaten bulunduğum ilçede açılacak yeni mağazaya geceden gidecek bir insan kitlesi bulunmuyor.
Yanlış basılmış broşür + ulaşım zorluğu + alışverişi sevmeyen kitle olduğu için geceden gitmenize gerek yok bence. Fiyatlarda bana çekici gelmedi.
Ayrıca broşürde Körfez'i yüksek fiyatlardan kurtarıyoruz demiş, sanki mahalle bakkalı broşür bastırmışta mahalleliye hitap ediyor. Bulunduğu yer İzmit ilçesi, broşürü görünce Körfez ilçesinde açılıyor sandım. Çoğu insanda bunu görünce benim gibi sanacaktır ve haliyle ahım şahım kalabalık olmayacak. Zaten bulunduğum ilçede açılacak yeni mağazaya geceden gidecek bir insan kitlesi bulunmuyor.
Yanlış basılmış broşür + ulaşım zorluğu + alışverişi sevmeyen kitle olduğu için geceden gitmenize gerek yok bence. Fiyatlarda bana çekici gelmedi.
Bilmem de Körfez ne kadar ilçenin adı olsa da 20 yıldır körfezdeyim herkes izmit'e Körfez der. Körfezden esen fırtına, körfez limanı gibi isimlendirililr o nedenle doğru bir broşür hatta etkili bir broşür çünkü izmit insanı kocaeliye körfez der samimiyeti belirtir o önemli değil beni de ingilendirmez de :D ulaşım o kadar da uzak değil be hacı abi sakarya yolu üzerinde realin arkasından gidersen direkt önüne çıkıyorsun diye biliyorum ben fiyat konusunda çok ucuz kaçırılmayacak bir şey varsa gitmek istiyordum 30-50 lira için tabi ki değmez zaten alacağımız bi cep telefonu ya da laptop ihtiyacım var zaten bu nedenle samsung S5 mini 850 lira internete göre iyi fiyat bence 1.100 liralarda geziyor çünkü piyasası.