Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Genelde 3k gibi hitlerden sonra türkiye lokasyonlu hostingler yetersiz kalmaya başlıyor. Çünkü anlık ziyaretçiler arttıkça sorunları başlıyor. O yüzden sınırsız hosting diye birşey yoktur. O firmaların kendilerinin bile sınırsız kaynakları yok.
Bende kullandım sınırsız hosting saçmalığından. Bir sitemi bu yüzden silmek zorunda kaldım.
Yakında firma sana vps satmaya çalışır. Almazsan da yapacak birşey yok derler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Bu hitle VPS e geçmeni tavsiye ederim. Aylık 5 dolarlık VPS ile ben tüm sitelerimi kullanıyorum. CPU derdi yok, sorun yok.
xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
%100 derken bütün sunucunun değil, size ayrılan alanındır. Mesela cloudlinux ile size 1 core üzerinden max %15 cpu kaynak kullanımı ayrıldıysa, bunun %100ünden bahsetmekte
EFSANE! | omerbeyoglu.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Project Manager
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
site adresi nedir ? apache mi kullanıyorsunuz?
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cirtex hosting kullanıyorum ve daha önce hostgatorda yaşadığım bu tip sorunların hiçbirini yaşamadım 2 yıldır..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende aynı sorunu yaşıyorum aslında benim için şuan sorun ortadan kalktı. Haber sitesi wordpress sorguları fazla olduğu için kaynak tüketimi çok fazla oluyor haliyle ben biraz optimize ettim günlük 4 bin 5 bin ziyaretçi de hiç kasma takılma olmuyordu. Dün sitede bir ağırlık bir yavaşlama oldu zaman zaman 500 hatası da almaya başlayınca hosting firması ile görüştüm. Benim olduğum sunucuda ki bir siteye saldırı olmuş ve saldırıyı bertaraf edip gerekli önlemin alındığı bilgisi verildi. Sonrasında ise benim sitede yaşadığım ağırlaşma ve beyaz sayfa hatası devam etti log kayıtlarına baktım kaynak tüketimi fazla olduğunu gördüm ve dün yoğun bir gündü anlık 100ün üzerinde ziyaretçi gelince birde kasılmaya başladı site. WP Super Cache eklentisini yükledim önbelleklemeden sonra herhangi bir sorun kalmadı büyük ölçüde kaynak tüketimi rahatladı.
Bu hafta VDS sunucuya geçeceğim wordpress kullanıyorsanız eğer paylaşımlı sunucuda barınmanız ilk zamanlar olmasa da bir süre sonra problemler çıkarıyor. Size ait bir sunucuya geçmeniz daha mantıklı.
1 kişi bu mesajı beğendi.