lostyazilim
tr.link

WP bir anda başlayan anlamsız CPU sorunu

36 Mesajlar 6.329 Okunma
acebozum
tr.link

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Genelde 3k gibi hitlerden sonra türkiye lokasyonlu hostingler yetersiz kalmaya başlıyor. Çünkü anlık ziyaretçiler arttıkça sorunları başlıyor. O yüzden sınırsız hosting diye birşey yoktur. O firmaların kendilerinin bile sınırsız kaynakları yok.

Bende kullandım sınırsız hosting saçmalığından. Bir sitemi bu yüzden silmek zorunda kaldım.

Yakında firma sana vps satmaya çalışır. Almazsan da yapacak birşey yok derler.

wmaraci
reklam

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
Bu hitle VPS e geçmeni tavsiye ederim. Aylık 5 dolarlık VPS ile ben tüm sitelerimi kullanıyorum. CPU derdi yok, sorun yok.

yasinolmez yasinolmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel İletişim Tasarımcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 55 / 33
  • Ticaret 0, (%0)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Bu hitle VPS e geçmeni tavsiye ederim. Aylık 5 dolarlık VPS ile ben tüm sitelerimi kullanıyorum. CPU derdi yok, sorun yok.

Zen adlı üyeden alıntı

Genelde 3k gibi hitlerden sonra türkiye lokasyonlu hostingler yetersiz kalmaya başlıyor. Çünkü anlık ziyaretçiler arttıkça sorunları başlıyor. O yüzden sınırsız hosting diye birşey yoktur. O firmaların kendilerinin bile sınırsız kaynakları yok.

Bende kullandım sınırsız hosting saçmalığından. Bir sitemi bu yüzden silmek zorunda kaldım.

Yakında firma sana vps satmaya çalışır. Almazsan da yapacak birşey yok derler.

arkadaşlar siteyi default wp teması yapıyorum eklentileri de deaktif ediyorum sitede anlık hit 3-5 olmasına rağmen bile cpu %100 oluyor böyle bir şeyi aklım almıyor site 1 senedir aktif hiç bir problemi olmamıştı bugune kadar biranda böyle bir durum olması nasıl açıklanabilir?

xFeyz xFeyz creative solutions Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 195 / 222
  • Ticaret 8, (%100)
%100 derken bütün sunucunun değil, size ayrılan alanındır. Mesela cloudlinux ile size 1 core üzerinden max %15 cpu kaynak kullanımı ayrıldıysa, bunun %100ünden bahsetmekte

EFSANE! | omerbeyoglu.me
wmaraci
wmaraci

NedensizPostalar NedensizPostalar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Project Manager
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 163 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
site adresi nedir ? apache mi kullanıyorsunuz?

HoRoZz HoRoZz www.horozz.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 57 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
cirtex hosting kullanıyorum ve daha önce hostgatorda yaşadığım bu tip sorunların hiçbirini yaşamadım 2 yıldır..

www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)
Bende aynı sorunu yaşıyorum aslında benim için şuan sorun ortadan kalktı. Haber sitesi wordpress sorguları fazla olduğu için kaynak tüketimi çok fazla oluyor haliyle ben biraz optimize ettim günlük 4 bin 5 bin ziyaretçi de hiç kasma takılma olmuyordu. Dün sitede bir ağırlık bir yavaşlama oldu zaman zaman 500 hatası da almaya başlayınca hosting firması ile görüştüm. Benim olduğum sunucuda ki bir siteye saldırı olmuş ve saldırıyı bertaraf edip gerekli önlemin alındığı bilgisi verildi. Sonrasında ise benim sitede yaşadığım ağırlaşma ve beyaz sayfa hatası devam etti log kayıtlarına baktım kaynak tüketimi fazla olduğunu gördüm ve dün yoğun bir gündü anlık 100ün üzerinde ziyaretçi gelince birde kasılmaya başladı site. WP Super Cache eklentisini yükledim önbelleklemeden sonra herhangi bir sorun kalmadı büyük ölçüde kaynak tüketimi rahatladı.

Bu hafta VDS sunucuya geçeceğim wordpress kullanıyorsanız eğer paylaşımlı sunucuda barınmanız ilk zamanlar olmasa da bir süre sonra problemler çıkarıyor. Size ait bir sunucuya geçmeniz daha mantıklı.
yasinolmez

kişi bu mesajı beğendi.

yasinolmez yasinolmez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Görsel İletişim Tasarımcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 55 / 33
  • Ticaret 0, (%0)

miharbisukarak adlı üyeden alıntı

Bende aynı sorunu yaşıyorum aslında benim için şuan sorun ortadan kalktı. Haber sitesi wordpress sorguları fazla olduğu için kaynak tüketimi çok fazla oluyor haliyle ben biraz optimize ettim günlük 4 bin 5 bin ziyaretçi de hiç kasma takılma olmuyordu. Dün sitede bir ağırlık bir yavaşlama oldu zaman zaman 500 hatası da almaya başlayınca hosting firması ile görüştüm. Benim olduğum sunucuda ki bir siteye saldırı olmuş ve saldırıyı bertaraf edip gerekli önlemin alındığı bilgisi verildi. Sonrasında ise benim sitede yaşadığım ağırlaşma ve beyaz sayfa hatası devam etti log kayıtlarına baktım kaynak tüketimi fazla olduğunu gördüm ve dün yoğun bir gündü anlık 100ün üzerinde ziyaretçi gelince birde kasılmaya başladı site. WP Super Cache eklentisini yükledim önbelleklemeden sonra herhangi bir sorun kalmadı büyük ölçüde kaynak tüketimi rahatladı.

Bu hafta VDS sunucuya geçeceğim wordpress kullanıyorsanız eğer paylaşımlı sunucuda barınmanız ilk zamanlar olmasa da bir süre sonra problemler çıkarıyor. Size ait bir sunucuya geçmeniz daha mantıklı.

hocam nerden vds almayı düşünüyorsunuz en uygun fiyatlı hangisi

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)
İnternet Danışmanlığı yaptığım yerel gazetenin web sitesi ile ilgileniyorum ücretini ben ödemediğim için açıkçası fiyata değil kaliteye bakıyorum. 2011 yılından beri Netİnternet'i kullanıyorum ve şuana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım ayrıca ödemeler konusunda oldukça esnek ve anlayışlılar. Netİnternet'i tavsiye ederim.

Buradan inceleyebilirsin. Bu hafta VDSII paketine geçmeyi düşünüyorum. 2 TL ek ücret ile ip adresi ve ek özelliklerde alabiliyorsun.

crazy3131 crazy3131 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar cpu sorununuz varsa, siteniz geç açılıyorsa, siteniz kasıyorsa tüm bunların %100 çözümü aşağıdaki linkte.
Sitenizin açış hızı 1sn altında olur. Sayfa yenilendğini bile farketmezsiniz.

http://www.***.net/wordpress-seo-guvenlik-amp-bakim/1112977-wordpress-cpu-kasma-gec-acilma-sorunlarina-son.html

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al