-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Bence bunu düzenli yapabilecek kimse yok gibi artık. Fakat umudunu yitirme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
iktisat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazmak isteyen açar bi blog yazılarını yayınlar seni neden tercih etsinler ? ne fark yaratacaksın ? hemde blogspot gibi ücretsiz bir servisle ? senin sağlayacağın kazancı kendi bloglarındanda kazanabilirler heyecanını ve şevkini kırmak istemem ancak kimse dönüş yapmaz.bu işler yazı sayısıyla değil içerik kalitesiyle ilgilidir.bence sen kendin bi başla yazmaya ve yayın işine sonra bunları düşünürsün.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kaç yıldır böyle bir şey yapmak istiyorum zaten hatta parasını peşin veriyim yaz diyorum ama kimse yanaşmıyor. Şimdi ofis kuruyorum normal maaşlı eleman çalıştıracağım. Anlayacağın bu proje dediğin olayı çoğu kişi yapmak istedi fakat yapan çıkmadı. Bir ya da iki gün 1er tane konu yazıp çekiliyorlar en fazla. Şimdi sana o kadar yazmak istiyorsun madem gel benim
İnternet ve teknoloji blogumda yaz desem ileride reklam aldığımızda parasını veririm desem gelir misin?
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
günde 10 yazı yazacağına 1 yazı yaz senin olsun.
o dediğin iş olmaz
hele senin blogun normal isimli bide bazıları var adam almıs cihanozsever.com diye örneğin bloguma yazar arıyorum diyor cok garip karşılıyorum böyle durumları
ekleme:
http://internetportali.blogspot.com.tr/2014/02/galatasaray-chelsea-26022014-sifresiz.html bu tarz paylaşımlar yaparsan 2 gün sonra blogum neden adsenseye kabul edilmiyor diye bi başlık daha açmışken görebiliriz seni:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Tek başına günde 2 3 tane 5er saat aralıkla özgün içerik girmeni tavsiye ederim asla alıntı kopyalama yapma mesela ben bi hit çekme botu konusunu okudum bi blogta botu indirip kullandım daha sonra kendi blogumda bu bot hakkında görüşlerimi tavsiyelerimi yazdım şimdi googleda hit çekme botu yazdığınızda ilk sayfada 2.sırada çıkıyorum botun resmine kendi blog adımı yazdım kendi özgün içeriğime site linklerimi ekledim kelimelerime ve 1 hafta içerisinde bu kadar yükseldim.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ssokel adlı üyeden alıntı
Neden ki ? müstehcen bir içerik yok zaten adsense de kayıtlı olan blogların çoğunda bu tür paylaşımları görüyorum ?
pardon başlığı yanlış okumuşum:) özür dilerim ben nerden izlersiniz gibi int. site adresi veriosun sanmışım
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.