-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
xyz.com adında bir internet adresim var 1 aya yaklaştı.
site sürekli güncelleniyor yeni etiketler ekleniyor şuan site:xyz.com sorgusunun 200küsür sonucu var.
wmaraci seo analiz puanı 87 seohocasi puanı 77 script kurulu
fakati xyz kelimesinde bir türlü 35.sırayı geçemedim.32yi gördüm ama 35e geriledim geri. üstelik çok yaygın bir kelime değil.whois sorguları bile sitenin önünde çıkıyor.
sebebi ne olabilir. bu konuda neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site adrsini PM alabilir miyim
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sosyal medyadan ziyaretçi çekmeye çalış, hitin arttıkça google'da yükselmende kolay olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben yakında google a telefon açıp sıralamada yükselmek için rica etmeyi düşünüyorum:) Anahtar kelimelerimde benim üstümde çıkan sitelerin benim sitemin onda biri kadar bile hit alma ihtimali yok. Artık ilk sayfa ümidim bile kalmadı. Ne yaptıysam olmadı. Hala en fazla 41. sıraya kadar yükselebiliyorum. Google ilginç bir şekilde bazı sitelere gıcık oluyor ama nedenini söylemiyor.
www.biribenibitirsin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ticaret Rehberi İşletmeni
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
All in one seo falan kullanıyorsan eklenti ayarlarını gözden geçir, robots.txt dosyanı gözden geçir.
Sabret önerisine aynen katılıyorum. Güncellik önemli. Siteni güncel tut. Bende bir sitemde aynı sorunu yaşamıştım. Site 7 aylık olduğunda 1.sayfaya demir attım hala oradayım :)
Ayrıca normalde yapmış olman gereken site haritası, robots.txt dosyası gibi ayarları yaptığını varsayarak yaptım bu yorumu. Eğer yapmadıysan onları biran önce yapmalısın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
2013 Ocak ayından itibaren Google sapıtmış durumda. Kopya içerikle beslenen siteleri 1. sıraya sokarken, orjinal içerikli siteleri spam yapıyorsun diğerekten sıralamaya bile sokmuyor.
Bu yüzden Google da yükselmek artık çok zor. Spam yapmadan kaliteli sitelerden backlink almaktan başka çare yok diğe düşünüyorum. Artık backlink çok daha önem kazandı.