hasantatlisu adlı üyeden alıntı

hocam engin bilgin için çok teşekkür ederim firefoxla ilgili bende bu dediğinden duymuştum fakat ben genelde google chrome kullanıcısıyım bana hep chrome daha hızlı ve hafif gelmiştir.O yüzden tercihim bu tarayıcıdan yana bana chrome dan kullanabileceğim bi eklenti lazım istdiğim her bilgisayarda kullanıcı adım ve şifremle girdimmi o adresler benle olucak tıkladımmı hemen erişicem öyle bişe lazım yani chrome uyarlıı

yine de bilgin ve paylaşımın için teşekkür ederim

Ek Olarak:

hocam deep freeze bütün sürücüleri kapsıyor malum kardeşlerim yüzünden taktıkları cd nin flaşın haddi hesabı yok farklı kullanıcıda açmak istemiorum onlara ...bide portable chrome ne demek bu flaş fikri de olabilir bu vermiş olduğun site den nasıl yararlanırım acaba basitce

Ek Olarak:

nasıl yani hocamm

Ek Olarak:

hocam o dediğin siteden programı indirdim flaşa kurdum bi kaç klasör açtı müsic video vs vs sizin demek istediğiniz o site adreslerini bir words sayfasına yada notepad kaydedip o klasörlere atmakmıydı kullanımı nasıl acaba

Ek Olarak:

hocam program ingilizce olduğu için biraz zor oldu ama kurcaladım xmarks eklentisini kurduktan sınra heap oluşturup normal beğendiğimiz siteyi sık kullanılanlara ekle diioz o ekleme esnasındada xmark devreye girip o eklentiyi hafızasına alıyor başka bi bilgisayarada bu eklentiyi kurduğumuzda k.adı ve şifresini girdikten snra o yer imlerine ulaşabiliozzruz doğru anlamışmıyım dediğinizi

kardeş hani sen dedin ya deep freezden dolayı siliniyor diye. Işte portable olunca flaşa kurabiliyorsun. Send kurmuşsun zaten. Böyle olunca geçmiş sık kullanılanlar yer imleri vs vs de flaşda tutulmuş olacak. Artık internete flaşındaki chromedan gireceksin böylelikle bilgiler içşnde tutulacak.