Birde şu açıdan bakın, Saldırı direk sizin sitenize geliyor sizin siteniz yüzünden hem siz, hem sunucuda bulunan diğer siteler, hemde hosting firması mağdur oluyor hiç olmaz demeyin buda mümkün'dür
Saldırı korumasını her hosting firması sunamaz. Sunsa bile ek ücret ister veya çok pahalıya hosting satar saldırı koruma cihazları çok pahalı cihazlardır
Saldırı korumasını her hosting firması sunamaz. Sunsa bile ek ücret ister veya çok pahalıya hosting satar saldırı koruma cihazları çok pahalı cihazlardır
Tabiki öyle de akşam yok bir sorun sitenizde size öyle gözüküyor deyip de sabah "akşamdan beri saldırı oluyor" cümlesinin içerisine bir kusura bakmayın. Bir özür dilerim demek müşteriyi o firmada tutmaz mı?
Ben bana haber verilsin isterim biliyorum pahalı olduğunu. Cloudflare de ücretler var isteyen baksın ya da gitsin sunuc fiyatlarına baksın. Yani boş beleş müşteriye de, işine önem veren bilgili site sahibine de böyle yapıyorlarmış demek ki.
Hostumu yükseltmeyi bile planlıyorum fakat tek ve kötü bir olay yaşadım 5 aylık hosting hizmeti boyunca. Birbirinden habersiz destek birimi. Sormasak söylenmeyecek ya orasına ayar oluyorum hala kullanıcı odaklı sorun diye ....layacaklar.