-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum , sizce nasıl.
Fujifilm sizce kalitelimi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Teknisyen-Bilişim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Ben daha 3-4 gün önce FUJİFİLM FinePix S2980 modelini aldım gayet te memnunum.Sizin söylediğiniz modelle çok büyük farklar yok ama gerçekten şunu söyleyebilirim Fujifilm çok iyi. Makinelerini tavsiye ederim.
Açmış olduğum konuyu inceleyebilirsiniz.Fujifilm ile çektiğim fotoğraflar konuda mevcut.
Konu:
http://wmaraci.com/forum/fotografcilik/fujifilm-finepix-s2980-125160.html
www.sumeraltekin.net
Kişisel ve güncel Blog..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
ilginiz için teşekkür ederim iyi bir araştırma yapmak gerekiyor :D resim orjinal boyut mu yoksa her hangi bir küçültme işlemi yaptınız mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Teknisyen-Bilişim
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
orjinal resim ama foruma yüklerken kendisi küçültüyor galiba. Gerçekten Fujifilm'in bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim.
www.sumeraltekin.net
Kişisel ve güncel Blog..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
İlginiz için teşekkürler hocam. Başka fikri olan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fujifilm ilk kullandığım fotoğraf makinesi markası idi ama uzun bir hikayemiz olmadı fujifilm aldıktan sonra 1 hafta sonra profesyonel fotoğraf makinesi almıştım. Uzun süredir profesyonel makine kullanıyorum Fujifilm şuan nasıldır bilemiyorum benim aldığım zaman iyi bir marka idi ama markadan çok teknik özellikleri önemli bir fotoğraf makinesinde. yüzeysel bakayım dedim ama bence bu fiyata olympus e-pl serisine bakmanızı öneririm şuan profesyonel makineyi bırakayım desem alacağım ilk model olurdu yukarıda belirttiğim seri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yüksek performans beklemiyorsan ideal
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Düğün salonu işinde ben 1 yıl s7000 kullandım , makine yaklaşık 5 yıldan fazla kullanılmıştır . Görüntü kalitesine falan yorum yapamam biz şipşakçılık yapıyorduk öyle pro falan fotoğrafçı değilim ama gerçekten sağlam makine hiç bozulmadı teklemedi sorun çıkarmadı 5 sene sonunda salondan ayrıldığımda hala kullanılıyordu. Belki şu anda bile kullanılıyordur bozulacak gibi bir şey değildi , hemde salona aitti ve herkesin elinde oyuncaktı önüne gelen alır kurcalar bir şeyler yapardı öyle hassas bakılmış bi makine de değildi . Yani taş olsa kırılması lazımdı o sürede ama o makine bi kere olsun pes etmedi :)
Görüntü kalitesine falan bak ihtiyaçları karşılıyorsa , sağlamlık konusunda pişman etmesine ihtimal vermiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Fujifilm SL280 modelini satın aldım. İnceleme yaptığım zaman görüşlerimi sizlerle paylaşacağım...