-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizm Acentası
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynısını yada ona benzeri yüklyenler hapis cezası alıyor ses kaydı çünkü
Themeforest Tema Onaylatılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Siyaset Bilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam bahsettiğin video kaset mevzusu galiba bende gördüm şaşırdım yuh dedim oha dedim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siyasi ise normal zaten :D
Soner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Ya siyasi ise tabii olur. Paylaşıyorlar ya direkt =) Bence paylaşım sayısına bak facebook'taki. O zaman anlarsın zaten. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Niye içeriye alıyolar ? Ortada gerçek bir yolsuzluk söz konusu o adamı içeriye almak yerine tebrik etmeleri lazım tabii bizim ülkemiz de o ses kaydı yüzünden o videonun sahibi idam bile edilebilir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Video twitter hesaplarının paylaşımı ve sonrasında kullanıcıların birbiri ile paylaşımı yoluyla bu kadar çok izlendi.
Tv kanalları da yayınlamadıkları şeyi yukardan gelen emirle montajdır diye yalanlayınca doğal olarak insanlar ney montaj ? Biz birşey görmedik ki diyerek araştırmaya başladı ve böylece sansürleyelim derken devlet eliyle reklamını yapmış oldular.
Aynı videonun onlarca yüzlerce farklı kişi tarafından tekrar tekrar sansürlenmesine önlem olarak indirilip youtube ve diğer tüm video sitelerine eklendiğini biliyorum. Asıl izlenim sayısı daha da fazladır. Üstelik twitter da tt listesinde uzunca bir süre ilk 3 arasında dünya gündeminde kaldı.
Senin kazanç amacıyla böyle birşey yapman bu görüntülenmeyi bu yollarla alman imkansız . Başbakanı falan dinleme gibi , yolsuzluk konuşmalarını kaydetme gibi bir imkanın yoksa tabi.