-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Neden böyle düşünüyorum bilmiyorum ama bu ülkede provakatör insanlar yüzünden internette 3-5 belge ile konuşan insanlar var.İnternet aleminde gördüğümüz dosyaların gerçek olup olmadığını bilemeyiz.Ayrıca özgün yazı paylaşıpta blogu engellenen varmı?Ne yani beyler insanların emeğini çalmak emek hırsızlığı yapmak güzel birşey mi?İşi diğer güvenli sitelere yansıtan arkadaşlar var.Elbet bi sebebi vardır ancak özgün içerikli hiçbir siteye sansür koyulmaz.Ben WM forumlarında görüyorum yüksek derece de siyasi içerikler var tamamen provakasyon benim görüşümle.Sansür bi yerde iyi empati kuracak olursak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
İnternet aleminde gördüğümüz dosyaların gerçek olup olmadığını bilemeyiz.
Adama gibi bir şey sunmuyor ki devlet. Mecbur inanıyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
kamu personeli
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla yazılıp söylecenek okadar şeyler varki
söylesem olmaz
Sussam gönül razı degil :)
ama yapcak bişey yok sag duyulu olup sescıkarmamaya çalış kardeşim provakatör olursun sonra
Sayrim.com !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bana Göre
"Basın Özgürlüğü Dediğimiz Olay, 200 Zengin Adamın Kendi Fikirlerini Yayma Politakısıdır."
Ben kesinlikle yasaya karşı değilim. Ancak 24 saat içinde karar çıkacak gibi birşey söylenmesi Bana : "Bunlar Dalgamı Geçiyor" dedirtiyor. ülkemizde Zaman aşımına ugradıgı için düşen onca dava varken Böyle şeyler söylenmesi de komik açıkçası.
Ek Olarak:
GökuFTW adlı üyeden alıntı
bu konuda sende haklısın ülke olarak çok büyük gizli şeyler dönüyor ama ne zaman açığa çıkacak.Şike dosyası gibi
Sırf Shop yapıp sosyal medayada paylaşım yapılsın ve insanlar galeyana gelsin diye Partilerde Çalışan
Sözde Adamlar var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google'ın o kampanyası tamamiyle çıkarları için hocam siz benden iyi bilirsiniz ;) Adamlar ekmeklerine sürecek bal tereyağı arıyor kampanya bahane warez içerikler .... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sansürün savunulacak bir yanı yok bence. Düşünce özgürlüğü denilen birşey var. İsteyen istediğini söyler herkeste o siteye girip onu okumak zorunda değil ondada bireyler özgür. Bakınız lacivert eşortmanlı abi; "Herkesin hayatına hiçkimse karışamaz:)" Sadece küçük çocuklar için bir filtre gelirse olabilir normal oyun sitesinde dahi sağdan soldan adult reklamlar fırlayabiliyor bunlar küçükler için pekte sağlıklı değil.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
google senin yediğin yemeğine kadar kayıt tutuyor haberin yok arkadaşım. Google senden Para kazanıyor. Senin onu kullanmanı engeller mi sence ?
Google neredeyse dünyada ki bütün gizli istihbarat kuruluşlarıyla iş birliği içinde. Senin girdiğin her site, yazdıgın her yorum, izlediğin her video google tarafından "Çerez " adı altında kayıtlarda tutuluyor ve satılıyor. Bu yüzden Bana googleyi Savunma. Hele ki böyle Bir konuda.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...