wmaraci reklam
tr.link

Google adsense sitemi onaylamıyor neden acaba?

27 Mesajlar 7.068 Okunma
acebozum
tr.link

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Sitende bir sorun olduğu kesin. Tam olarak incelemedim ama, başka bir siteden player download izin ver vs.. diye bir kutu çıkıyor. Ayrıca adsense başvurusu yapacaksan o yanlardaki kayan reklamlarıda kaldırman iyi olur.

Bu şekilde alamazsın.

googleasistan
reklam

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)

Gerbelas adlı üyeden alıntı

Adsense reklamlarınız görünüyor hocam. Kabul edilmiş sanırım, hayırlı olsun :-)

teşekkürler hocam.siz benden önce görmüşsünüz.darısı bol kazanmaya ve tüm hesap almak isteyenlerin başına :-)

herseyiblogluyorum.blogspot.com

Gerbelas Gerbelas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 319
  • Beğeniler 73 / 73
  • Ticaret 10, (%100)
İnşallah ben de alırım ama zor. Bol kazançlar dilerim.

Onuradali Onuradali position:fixed Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

İnşallah ben de alırım ama zor. Bol kazançlar dilerim.

genchakan adlı üyeden alıntı

teşekkürler hocam.siz benden önce görmüşsünüz.darısı bol kazanmaya ve tüm hesap almak isteyenlerin başına :-)

Zen adlı üyeden alıntı

Sitende bir sorun olduğu kesin. Tam olarak incelemedim ama, başka bir siteden player download izin ver vs.. diye bir kutu çıkıyor. Ayrıca adsense başvurusu yapacaksan o yanlardaki kayan reklamlarıda kaldırman iyi olur.

Bu şekilde alamazsın.

bylejyoner adlı üyeden alıntı

artık youtube ve blogger üzerinden alınan reklamlar normal sitelere eklenmiyor google yine inceleme yapıyor siteye

seyitshn adlı üyeden alıntı

3 gün önce ekledim?

sahintayfun adlı üyeden alıntı

Adsense iyidir Biran önce Hesabı Almaya Bakın Herşeyi Denediniz Olmadıysa Blogger Açın Sadece Belirgin Paylaşım Yapın Paylaşımlara Bakıyorlar En Fazla 1 Ay içinde Kesin Hesabınız Açılıyor Bloggerden ilk Defa Adsense Hesabı Açmadım

http://musainci.blogspot.com blogum ilk onaydan geçti.2.onay için halen inceleniyor.çözüm önerileriniz ya da yapmam gerekenleri belirtir misiniz?teşekkürler.

agakin adlı üyeden alıntı

Hocam Adsense almak için Özgün içerik ve sadece bugüne yönelik değil her daim aranacak konlar üzerinde yazın kesinlikle alırsınız. ve reklam yerleşimleri de dahil olmak üzere sitenizin tasarımı kesinlikle önemli mesela sizin sitenizin tasarımına şu hali ile adsense'nin reklam vereceğini düşünmüyorum. heleki eğer şukoyduğunuz gibi sabit reklam eklerseniz adsense alsanız bile kesinlikle banlanırsınız. Ben bu nedenle 1 kez uyarı yedim sabit reklam olmayacak diye. Ben şanslı idim sadece uyarıldım bir dahaki sefere direkt ban da olabilir.

Adsense reklamlarınız görünüyor hocam. Kabul edilmiş sanırım, hayırlı olsun :-)

Arkadaşlar sorunum hala devam ediyor :S Dediğiniz her şeyi yaptım youtube adsense kabul ettirdim daha sonra siteyide ekledim fakat site yine aynı şekilde yetersiz içerik nedeniyle kabul edilmedi. Sorun nerede acaba içerik olarak inceleyip bilgi verebilir misiniz? Bir de arkadaşlar tüm reklamları kaldırdım adsense reklam kodlarını ekledim sadece hala bekliyorum bir fikir verebilir misiniz?

wmaraci
wmaraci

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)

onur194 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar sorunum hala devam ediyor :S Dediğiniz her şeyi yaptım youtube adsense kabul ettirdim daha sonra siteyide ekledim fakat site yine aynı şekilde yetersiz içerik nedeniyle kabul edilmedi. Sorun nerede acaba içerik olarak inceleyip bilgi verebilir misiniz? Bir de arkadaşlar tüm reklamları kaldırdım adsense reklam kodlarını ekledim sadece hala bekliyorum bir fikir verebilir misiniz?

açıkçası ben de yetersiz içerik nedeniyle reddedilmiştim.tavsiye olarak daha fazla içerik eklemenizi öneririm.Çünkü yetersiz içerik denmişse bu onlar için gerçekten öyledir.

herseyiblogluyorum.blogspot.com

Onuradali Onuradali position:fixed Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

açıkçası ben de yetersiz içerik nedeniyle reddedilmiştim.tavsiye olarak daha fazla içerik eklemenizi öneririm.Çünkü yetersiz içerik denmişse bu onlar için gerçekten öyledir.

Anlıyorum yetersiz içerik ama içerik ekledikçe hep gönderiyorum olmuyor. Yazıların hepsinin uzunluğu fazla video pek bulundurmuyorum düzgün bir açıklama yapsalar keşke "Yetersiz İçerik" bu kadar şey yazıyolar :S

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

onur194 adlı üyeden alıntı

Anlıyorum yetersiz içerik ama içerik ekledikçe hep gönderiyorum olmuyor. Yazıların hepsinin uzunluğu fazla video pek bulundurmuyorum düzgün bir açıklama yapsalar keşke "Yetersiz İçerik" bu kadar şey yazıyolar :S

32 tane konun var hala niye diyorsun :) Bunlar piyasada hiç olmayan niche konularda değil.

Daha önceden hesabın olsa eklerdin bir sorun olmazdı. Ancak yeni hesap alacaksan bu kadar az içerikle ve zaten piyasada bulunan içerikler ile alman çok zor. 200 konu falan yap önce...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al