Fikir beni çok heyecanlandırıyor.
Bu iş hiç beğeni almayabilir ama ben bu olaya hayatımın projesi olarak bakmaktayım.
Çünkü bugüne kadar bir çok proje yürüttüm bu denli büyük olmasa da, bir çok site açtım kapattım oldu olmadı gerçi çok şükür azda olsa bir gelirimiz var.

Ama bu proje farklı, maddi çıkar düşünmeden girdiğim bir projedir bu.
Oyun mantığı spor ve savaş sevenlerin sevebileceği bir oyun.

Bu bir ay geçmek bilmez bana :D
Neyse, herşeyin hayırlısı diyelim.

Ek Olarak:

asilturk0 adlı üyeden alıntı

Projenizin ne olduğunu bilmiyoruz. Şöyle söyleyebilirim evet, daha önce hiç öyle bir oyun yapılmadıysa,
Oyun ilginç ve farklı şeyler olacaksa tutulur diye düşünüyorum ama şu noktada sana ışık tutmak isterim. Bir anket düzenleyerek milletin ne tür oyunları daha fazla oynadığını ölçebilir ve bu şekilde nabız yoklaya bilirsin yada iyicene bir araştırma yapıp Türkiye de ve Dünyada ne gibi oyunlar tuttuğunu bakman lazım.
Açık söylemek gerekirse bizimde bir oyun projemiz var ve 6 senedir yapım aşamasında oyun içerisinde oyun sektöründe yapılmamış işler var ve çıktığı zaman büyük yankı uyandıracak oda bir online oyun olacaktır.

Sizin projenizde olumlu sonuçlanır inşallah hocam.

Bir araştırmaya girişmedim, ama muadil oyunlar mevcut kısmen ve milyonlar oynuyor o oyunları.

Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya :)
projenin herşeyi bana çok tatlı güzel geliyor şu an :D yeni bir araştırmayada gerek duymadım, sözleşme imzalandı.