Fikir beni çok heyecanlandırıyor.
Bu iş hiç beğeni almayabilir ama ben bu olaya hayatımın projesi olarak bakmaktayım.
Çünkü bugüne kadar bir çok proje yürüttüm bu denli büyük olmasa da, bir çok site açtım kapattım oldu olmadı gerçi çok şükür azda olsa bir gelirimiz var.
Ama bu proje farklı, maddi çıkar düşünmeden girdiğim bir projedir bu.
Oyun mantığı spor ve savaş sevenlerin sevebileceği bir oyun.
Bu bir ay geçmek bilmez bana :D
Neyse, herşeyin hayırlısı diyelim.
Ek Olarak:
Sizin projenizde olumlu sonuçlanır inşallah hocam.
Bir araştırmaya girişmedim, ama muadil oyunlar mevcut kısmen ve milyonlar oynuyor o oyunları.
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya :)
projenin herşeyi bana çok tatlı güzel geliyor şu an :D yeni bir araştırmayada gerek duymadım, sözleşme imzalandı.
Bu iş hiç beğeni almayabilir ama ben bu olaya hayatımın projesi olarak bakmaktayım.
Çünkü bugüne kadar bir çok proje yürüttüm bu denli büyük olmasa da, bir çok site açtım kapattım oldu olmadı gerçi çok şükür azda olsa bir gelirimiz var.
Ama bu proje farklı, maddi çıkar düşünmeden girdiğim bir projedir bu.
Oyun mantığı spor ve savaş sevenlerin sevebileceği bir oyun.
Bu bir ay geçmek bilmez bana :D
Neyse, herşeyin hayırlısı diyelim.
Ek Olarak:
Sizin projenizde olumlu sonuçlanır inşallah hocam.
Bir araştırmaya girişmedim, ama muadil oyunlar mevcut kısmen ve milyonlar oynuyor o oyunları.
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya :)
projenin herşeyi bana çok tatlı güzel geliyor şu an :D yeni bir araştırmayada gerek duymadım, sözleşme imzalandı.
Gerek grafik olarak yüksek çözünürlüklü bir oyun ve içerik olarak zengin güzel bir oyun düşünüyorsanız maddi destek ve ekip çalışma şart bunu unutmayın.
Oyun sektörü zorlu bir sektördür. Hele ki online oyun yapacaksanız daha fazla emek harcamanız gerekmektedir. İyi bir oyun editörünlede bu konuyu görüşsen çok iyi olur diye düşünüyorum ;)