-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Diğer arkadaşlarında dediği gibi oyun rayın oturduğunda wmaracına konusunu açarsanız bende elimden geldiğince yardımcı olurum twitter ve sitem de reklamınızı yaparım :)
Eğer sağlam bir proje diyorsanız tutar diyorsanız ve riske girmekten korkuyorsanız projeye ortak alabilirsiniz hocam.Mesela bazı şirketler böyle projelere destek veriyorlar belli yüzde karşılığında.En azından az bir zarar ile çıkarsınız işin içinden.Ve eğer bir şirkete böyle birşeyi sunarda kabul ettirirseniz reklam yapma kaygınızda olmaz her türlü reklamınız yapılır
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Hocam Online Oyun konusunda Türkiye her zaman açtır, her zaman yeni bir oyun arama işine girerler belki beğenirler belki beğenmezler. Ama her zaman yeni bir oyun isterler Heleki bu bir Türk yapımcısı ise bence senaryosunu, tanıtımını yaptığın sürece korkma arkası gelir 1 2 ay beklersin ama gelir. Bende size destek olurum Sitemde 1 2 ay ücretsiz reklam veririm diğer arkadaşlar gibi elimizden geleni yaparız:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Katkıda bulunmak isteyen arkadaşlara çok çok teşekkürler.
Güzel yorumları görmek çok mutlu etti beni.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam ogame tarzı bir online oyunun tutması için ciddi anlamda reklam gerekli. Reklam için yeterli bütçeniz yoksa bir yatırımcı bulmadan girmeyin derim.
mvk
www.mistik.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım&Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Hocam tüm mesajları okumadım, eğer oyunu başarılı bir şekilde açarsanız (alexa 5k'da, günlük 1k'ya yakın tekil hit alan, oyun kategorisi de bulunan) teknoloji haber siteme karşılıksız reklamınızı ve tanıtım yazınızı yayınlarım. Türklerden dünyayı sallayacak bir online oyun yapmalarını çok istemişimdir, umarım tutar. Başarılar.