lostyazilim
tr.link

Alexada Yukselin

13 Mesajlar 2.175 Okunma
acebozum
tr.link

hitcininet hitcininet Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek avea iletişim merkezi dsf (aktivasyon)
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

servertrakya adlı üyeden alıntı

merhabalar sitenizi sol alanında gösterilen banner benim yükledigim bi banner degildir,ben öyle bi baner yüklemedim hacked by muhamed diye bi banner, ben film sitelerimden birine ait banner yüklemiştim ilk gün yayınlandı sonraki girişlerimde benim yüklemedigim o banner gösterildi ve benim gösterimlerimden sayıldı düzeltmenizi bekledim fakat aynen kaldı vede bana bi gri dönüş yapılmadı,gold üyelıik aldıgımda sitede yazdıgı gibi anında aktive olmayıp benim uyarımla aktive edildi gold üyeligim,istatisliklere baktıgmda sitenizden hiç dönül olmadıgını görüyorum,sorunları inceleyip haksız gösterimlerin iadesini yapmanızı bekiyorum,

banneriniz 02.03.2014 09:32:08 tarihinden itibaren toplam 9 hit ve 909 kez gösterilmiştir. Daha fazla hit kazanmak aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Kredi Kazanmak için [ Kredi Kazan ]
Krediniz : 6374
Sisteme [ Giriş Yap ]

arkadaşlar bu konu hakkında mailler de aldım
olay şu yazma izni ve dosyadaki bir açıktan dolayı banner logolarınız değiştirilmiş ve sızma girişimi yapılmıs bu kişiyide buldum cyberwarriordan bir kişi

o akşam bütün site içi reklam alanlarını kapattım açıgı kapattıgımda tekrar aktif olacak
bana http://hitcini.net/seo.asp?url=_icerik_4_0_autosurf_hit_kazan_hitman_.html
buradan ulaşırsanız kredilerinizi hesabınıza tekrar yüklemek için yardımcı olurum
:)
site üzerindeki eposta adresiniz
kullanıcı adınız site üzerindeki

ayrıca gold üyelik ve diğer üyelik türleri anında aktive olacak diye bir içerik yok site üzerinde alıp almama zorunlulugunuzda yok admin onayı ile tanımlanıyor olup gün içerisinde hemen aktif ediyorum kullanıcılara yardımcı olmak için elimden geleni yapmaya calısıyorum

elektronikssl
webimgo

servertrakya servertrakya http://goo.gl/ZyvJqX Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilişim Sektöründe Helpdeskim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 36 / 12
  • Ticaret 3, (%100)
evet düzelmiş ,fakat hit kazanma sayfasında tane banner koymuşsunuz,banneler sitenin yarısını kaplamış siteler gözükmüyo iki 468 baner yeterli bence,söft yaparken siteyi çok az görebiliyoz
hitcininet

kişi bu mesajı beğendi.

hitcininet hitcininet Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek avea iletişim merkezi dsf (aktivasyon)
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

servertrakya adlı üyeden alıntı

evet düzelmiş ,fakat hit kazanma sayfasında tane banner koymuşsunuz,banneler sitenin yarısını kaplamış siteler gözükmüyo iki 468 baner yeterli bence,söft yaparken siteyi çok az görebiliyoz

haftasonu düzenleme getireceğim :)

Ek Olarak: gunceldir.
servertrakya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al