Selamun aleyküm.

Çoğu kişi bir şekilde düşecek domainlerin listesine ulaşıyor ve hoşuna gidenleri seçip beklemeye geçiyor. Ancak çoğu zaman isimleri yakalamak hayal oluyor. Çünkü bunu çok kez bende yaşadım. Burada vereceğim hizmetten çok çok bir beklentim olmayacak, her iki tarafında işinin görülmesini istiyorum. Vereceğim hizmet backorder hizmeti değildir. Domaini düştüğü anda yakalamaya çalışıyorum. Yaptığım testlerde Türkçe alan adlarında gayet iyi başarı sağladım. Şunu diyebilirim ki manuel işlemlerin %90'ından daha erken kayıt yapabiliriz. Yakaladığım domain için 40 TL talep edeceğim. Şunuda samimiyetimle yazmak istiyorum ki bu işlem için 20-25 TL arasında bir para benim cebimden çıkıyor.(Sadece kayıt maliyetim.)

Bu hizmet için illaki beni tercih edin demiyorum. Size rehber olması açısından birkaç firmayıda ben yazmak istiyorum. Eski tecrübelerime dayanarak bazı firmalar hakkında birkaç bilgi yazacağım.

Bu hizmeti en uygun fiyata veren firmalar hangileri?
Yoncu 20.00 $ (Test ettim başarısız oldu)
Godaddy 20.98 $ (Test ettim başarısız oldu)

Peki kaliteli hizmet verenlerde fiyat ne durumda?
Snapnames 69 $
Namejet 69 $

Burada birkaç tanesini farklı kaynaklardan edindiğim bilgilere istinaden yazdım.

Hayırlı işler...

Not: Pagerank 4 ve üzeri alan adları için bu hizmeti vermiyorum. Bu domainleri yakalamak genellikle sorun oluyor. Zaman zaman yakaladığımda hem kendi projelerim için değerlendiriyorum, fazla olunca da satıyorum.

Konu kategori olarak buraya uygun görülmez ise taşınmasını rica ediyorum.