-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aHoruz adlı üyeden alıntı
Ona bakacaksan Themeforest'daki temaların hemen hepsi warezde mevcut ama yine de insanlar satın alıyor.
Çünkü yaptıkları tema güncellemeleri sayesinde wa.ez olan tema'da Sonuç : Fattal Eror..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Kelin ilacı olsa.. :)
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
parayı kırma işi şans işidir. bu programdan para kırılacak gibi olsa o kadar yazılımcının eli armut toplamıyor :D parayı kırmak istiyosan yapılmayanı yap. Orjinal fikirler daima kazandırır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
ben internet üzerinden yıllık bir çoğunuzun hayal bile edemeyeceği paraları kanıyorum kazan mayada devam ediyorum. burada sizlere bunu anlatmak istemiyorum (kendi geçerli sebeblerim var) ama bazı ip uçları ve açık pazar kapılarını hatırlatarak belkide bir fikir oluştura bilirim kafanızda.
internetten para kazanmak deyince insanların aklına program ,script, tema vs.. peki neden sadece bu dar alanda sıkışıp kalıyorsunuz bir çok firma İnternet sitesini derme çarpma yaptırmakta onlardan daha fazlası da seo nun ne olduğunu bilmemekte burada bir pazar açılamaz mı eğer biraz yabancı diliniz var ise bu firmaların dünya pazarındaki yerlerini almalarını sağlayamaz mısınız.
başarmak kolay tek gereken cesaret ve zaman sanırım burada cesareti ve zamanı olmayan yoktur
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress kurmayı bilen Web tasarımcı oluyor Zaten. Seo konusuna gelince, Seo yapmayı bilen adam başkasına Yapmaz. Kendine Yapar. Kral oyun, Gezginler, Tamindir. Adamlar kendilene yapıyor ne yapıyorlarsa ve Trilyonluk Sunucular.
O yüzden ne kimse gelip Bana Seo şudur, seo budur desin, nede Tasarım yapmayı biliyorum desin. ( Gerçekten Emek verip Ozgün Script ve Kod yazmayı Bilene Sözüm yok).
Çok yapmayı, etmeyi biliyorsanız Referanslarınızla Gelin. Bakalım işi ne kadar Biliyorsunuz
Ek Olarak:
ubrtrade adlı üyeden alıntı
ben internet üzerinden yıllık bir çoğunuzun hayal bile edemeyeceği paraları kanıyorum kazan mayada devam ediyorum. burada sizlere bunu anlatmak istemiyorum (kendi geçerli sebeblerim var) ama bazı ip uçları ve açık pazar kapılarını hatırlatarak belkide bir fikir oluştura bilirim kafanızda.
internetten para kazanmak deyince insanların aklına program ,script, tema vs.. peki neden sadece bu dar alanda sıkışıp kalıyorsunuz bir çok firma İnternet sitesini derme çarpma yaptırmakta onlardan daha fazlası da seo nun ne olduğunu bilmemekte burada bir pazar açılamaz mı eğer biraz yabancı diliniz var ise bu firmaların dünya pazarındaki yerlerini almalarını sağlayamaz mısınız.
başarmak kolay tek gereken cesaret ve zaman sanırım burada cesareti ve zamanı olmayan yoktur
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
elektrik tek, bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
milletin sıraya girdiği fikrinden artık kurtulun, tamam gençsiniz para lazım ancak ya para parayı çeker; ki paranız yok çekemiyor. Yada bilginiz becerileriniz parayı çeker; bunun içinde ya mangal gibi yüreğin olacak yada eğitim şart.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-