yarışmayı kim yapıyor hocam
MEB'in yaptığıda var, dernek ve vakıfların yaptığıda bizim okulun yaptığıda var hocam
Yarışmanın linkini verebilirmisiniz
Malesef link vs yok elimde, MEB'in sitesine girerek bulabilirsin belki.
neden 10.000 TLlik ödül / S.K. 7.500 TL oluyor ? 2500 tl nereye gidiyor ?
Bana geliyor. Şöyle ki her yarışmaya isteyen herkes katılamıyor, Mesela makale yarışmasını kolejler arası, diğer bi hikaye yarışması ise vakıf okullarının katılabildiği yarışmalar. O yüzden bana geliyor. MEB'in yaptığı yarışmalar ile okul öğretmenleriniz vs ilgilenmediği sürece de katılmanız mümkün değil.
Ayrıca okumayan birçok insan var forumda. 20 Yaşında biri MEB'in yaptığı yarışmaya katılması mümkün değil ama 7.500 TL ortalama bi maaş alan biri için harika.
Hikaye yazma konusunda oldukça iyiyimdir de üşengeçliğimden bırakın hikaye yazmayı herhangi bir hikaye konusu bile düşünmüyorum.
Katılacak arkadaşlara başarılar.
Yalnız sanırım ödülün bir kısmını siz alıyorsunuz galiba. Eğer öyle ise, alacağınız pay yarışmaya katılan kişinin alacağından çok daha düşük olmalıdır. Örneğin; 250-500TL'lik kazançlarda yarışmaya katılan kişiye 100TL belirtmişsiniz. 150TL ve üzerindeki pay size gidiyorsa bu yarışmaya katılan kişi için iyi değil. Tam tersi olmalı. Siz 100TL almalısınız, geriye kalanı hikaye yazan, afiş yapan kişi almalı. İşin büyük kısmı ona ait çünkü.
Katılacak arkadaşlara başarılar.
Yalnız sanırım ödülün bir kısmını siz alıyorsunuz galiba. Eğer öyle ise, alacağınız pay yarışmaya katılan kişinin alacağından çok daha düşük olmalıdır. Örneğin; 250-500TL'lik kazançlarda yarışmaya katılan kişiye 100TL belirtmişsiniz. 150TL ve üzerindeki pay size gidiyorsa bu yarışmaya katılan kişi için iyi değil. Tam tersi olmalı. Siz 100TL almalısınız, geriye kalanı hikaye yazan, afiş yapan kişi almalı. İşin büyük kısmı ona ait çünkü.
Bir önceki mesajı okuyun lütfen. İşin büyük kısmı size ait değil, örneğin afiş tasarımı için siz sadece fikir vereceksiniz. Yani şöyle bir su aksın, altında biri şöyle desin tarzında. Bende onu çizeceğim. Hikayede aynı şekilde yazmayacaksınız özet ve ince noktalarını genel hatlarıyla hikayeyi özetlemeniz yeterli olacak. O yüzden işin büyük kısmı bende.
Gereken cevaplar yukarıda verildi hocam, düşüncenizi değiştiremem, saygı duyarım.