Keer
Technology Business ♥
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar
bu Siteye reklam Koysam Ban Yermiyim ?
http://www.teknowebs.net Teknoloji Ve internet
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kulpsuzfincan adlı üyeden alıntı
Bandrollü de olsa bandrolsüz de olsa telif hakkına sahip olmadığınız içerikler bulundurduğunuz için ban yeme ihtimaliniz yüksek. Sadece şikayete bakar.
Şöyle bir önlem alabilirsiniz. Eser sahiplerinden yazılı olarak yayınlama izni almalısınız, böylece herhangi bir yasaklanma durumunda elinizde gösterebileceğiniz bir kanıt olabilir. Bir de bu ibareyi sitede kullanın, sitede yayınlanan albümler sahipleri tarafından falan filan sitede yayınlanması için gönderilmiştir diye. Böylece telif sorunu ortadan kalkar. Şayet yüksek hitiniz varsa adsense korkusuyla yaşamaya gerek yok, reklamz öneririm.
hocam öneriniz için teşekkür ederim izin içinde eser sahiplerinden mail çekip izin alsam olurmu acaba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kulpsuzfincan adlı üyeden alıntı
Bandrollü de olsa bandrolsüz de olsa telif hakkına sahip olmadığınız içerikler bulundurduğunuz için ban yeme ihtimaliniz yüksek. Sadece şikayete bakar.
Şöyle bir önlem alabilirsiniz. Eser sahiplerinden yazılı olarak yayınlama izni almalısınız, böylece herhangi bir yasaklanma durumunda elinizde gösterebileceğiniz bir kanıt olabilir. Bir de bu ibareyi sitede kullanın, sitede yayınlanan albümler sahipleri tarafından falan filan sitede yayınlanması için gönderilmiştir diye. Böylece telif sorunu ortadan kalkar. Şayet yüksek hitiniz varsa adsense korkusuyla yaşamaya gerek yok, reklamz öneririm.
yav internetten müzik paylaşımını yasal yaptınız helal olsun size siteye yazılacak eser sahibi izin mizin saçmalığıyla kendinizi kandırırsınız internette müzik ve youtub gibi sitelerden embed konu ile alınan klipler yasaktır muyap tespit ettiğinde görsel olarak kanıtlarını alır size bir mail atar ve tanıdı süre içinde o içerikleri kaldırmassanız ilk duruşmada siteniz kapanır adsense bu içeriği tespit ederse telif hakları kapsamında site domainini banlar taki içeriği kaldırıp mail atana kadar ki değerlendirirlerse oda
yok site yasal uyarı yok bilmem ne kanununa göre tanıtım amaçlı yok bilgisaydan şu kadar saat sonra silmelisiniz yok eser sahibinden izin aldım felan filan geçin bunları ben yaşadım gördüm uyguladım dediklerime uymassanız başınıza gelecekler bunlar
isfikirleri-girisimcilik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Neyi yaşadın gördün? ben 6-7 senedir bu yöntemi yapıyorum, kalan müzik dışında hiçbir sorun çıkartan olmadı, onda da biz haklıydık, bizden sonra eserin tellifini gaspettiler ve bir tehdir maili yolladılar. Ama hiçbir şey yapamadılar, çatır çatır da kullanıyoruz hala.
Kaldıki telif hakları konusunda dünyada en esnek ülkelerden biriyiz hala. Uluslararası sitelerin tellif ve etik kurallarından haberin var mı? mesela envato, mesela deviantart?
Bunları bilen birisi olarak tavsiyede bulunuyorum ben. Saçmalık maçmalık deyip seviyesizleşme. Kimbilir ne yaptın da böyle diyorsun, adam gibi yayıncılık yapana kimse bişey diyemez, demesi için elinde koz olmalı.