kulpsuzfincan adlı üyeden alıntı
Bandrollü de olsa bandrolsüz de olsa telif hakkına sahip olmadığınız içerikler bulundurduğunuz için ban yeme ihtimaliniz yüksek. Sadece şikayete bakar.
Şöyle bir önlem alabilirsiniz. Eser sahiplerinden yazılı olarak yayınlama izni almalısınız, böylece herhangi bir yasaklanma durumunda elinizde gösterebileceğiniz bir kanıt olabilir. Bir de bu ibareyi sitede kullanın, sitede yayınlanan albümler sahipleri tarafından falan filan sitede yayınlanması için gönderilmiştir diye. Böylece telif sorunu ortadan kalkar. Şayet yüksek hitiniz varsa adsense korkusuyla yaşamaya gerek yok, reklamz öneririm.
Olur, mailleri sakla yeterli. 4/4'lük yasal bir site olur o zaman, mü-yap da sorun çıkartmaz.
yav internetten müzik paylaşımını yasal yaptınız helal olsun size siteye yazılacak eser sahibi izin mizin saçmalığıyla kendinizi kandırırsınız internette müzik ve youtub gibi sitelerden embed konu ile alınan klipler yasaktır muyap tespit ettiğinde görsel olarak kanıtlarını alır size bir mail atar ve tanıdı süre içinde o içerikleri kaldırmassanız ilk duruşmada siteniz kapanır adsense bu içeriği tespit ederse telif hakları kapsamında site domainini banlar taki içeriği kaldırıp mail atana kadar ki değerlendirirlerse oda
yok site yasal uyarı yok bilmem ne kanununa göre tanıtım amaçlı yok bilgisaydan şu kadar saat sonra silmelisiniz yok eser sahibinden izin aldım felan filan geçin bunları ben yaşadım gördüm uyguladım dediklerime uymassanız başınıza gelecekler bunlar