Arkadaşa katılıyorum, ücretli ilan olayı yeni bir sitede çok zor ancak ücretin karşılığında ilan eklemelerine izin vermek yerine ürün satışı yapacak olanlara üyelik paketleri oluşturup ücretli üyelik satabilirsin. Tabi bunun birde karşılığı olmalı ki bunu başlangıçta yapmalısın. Ücretli üyelik satın alanlara ürünlerini ücretsiz kargolama imkanı sunabilirsin.
Dipnot: Eğer bulunduğun ilçeye özel yapmayı düşünürsen başlangıçta kendin 1 motorlu kurye elemanı alarak ürünü satıcıdan alıcıya ulaştırıp kargo hizmetini verebilirsin.
(Saçma bir fikir gibi gelebilir ancak mutlaka birşey yapmalısın ücret talep edeceksen)
Dipnot: Eğer bulunduğun ilçeye özel yapmayı düşünürsen başlangıçta kendin 1 motorlu kurye elemanı alarak ürünü satıcıdan alıcıya ulaştırıp kargo hizmetini verebilirsin.
(Saçma bir fikir gibi gelebilir ancak mutlaka birşey yapmalısın ücret talep edeceksen)
Kardeşim dediğini bende düşündüm. Şimdi şöyle düşünün sahibinden var ama halen ufak yerlerde kullanan yok. Benim amacım il ve ilçelerine özel sistem. 2.el ürünü alıp diğer alıcıya vermek bu aradaki işleride dediğin gibi ufak bir motosiklet ekibi ile halledebilirim.
İşini özü elinde telefon var bunu telefoncuya satarken 500 e veriyosun ama bireyler bunu telefoncudan 2.el olarak 700 den alıyor. Bu durumda 500 liradan fazlasını alacak müşteri. Sahibinden açıkcası beni korkutmuyor. Çünkü ben yerel yapıcam için daha seri ve anlaşılır şekilde çalışma yapabilirim. Önerileriniz fikirleriniz için teşekkür ederim.