googlede mobil temalar içinde reklamlar var adsense reklam panelinizden yeni reklam ekle bölümünde yer almaktadır.
Örneğin Mobil cihazınızdan buraya giriş yapın görüceksiniz.
Örnek olarak kendi sitelerimi veriyorum reklam diye algılanmasın eğer öyle düşünen yönetici arkadaşlar olursa lütfen özel mesaj ile bildirsinler.
Burada kullanıcıların bazı örnekleri görsel olarakda görmesi amacı ile kendi site uygulamalarımı gösteriyorum.
Örneğin Mobil cihazınızdan buraya giriş yapın görüceksiniz.
Örnek olarak kendi sitelerimi veriyorum reklam diye algılanmasın eğer öyle düşünen yönetici arkadaşlar olursa lütfen özel mesaj ile bildirsinler.
Burada kullanıcıların bazı örnekleri görsel olarakda görmesi amacı ile kendi site uygulamalarımı gösteriyorum.
Hocam mobilden sitenize girdim; ancak sanırım bahsettiğiniz çubuk reklam şeklindeki reklam. O reklam türü zaten bloğumda var. Mobil olarak bloğa girildiğinde en üstte çıkıyor; ancak adres çubuğu kaybolmadan o çıkmıyor. O çıktığında ise okuyucu çoktan konuya kilitlenmiş olduğu için reklamı görmüyor bile.
Ayrıca yazının altında da kare reklam çıkıyor benim mobilde; ancak bu kare reklam da yazının hemen altında değil de yorum kısmının altında göründüğü için, ziyaretçi yazısını okuduktan sonra blogdan çıkıp gidiyor. O reklam da orda kalacağı ile kalıyor.
Aslında benim cevabını almak istediğim soru şu: Mobil sürümü devre dışı yaparsam Adsense (ban vb.) açısından zararı olur mu?
Ek Olarak: Şimdi mobil sürümü devre dışı bırakacağım, gelişmeleri buraya aktarırım artık. Cevaplar için herkese teşekkür ederim.